Missed ab után 24-25 nappal viszkető érzésem van. Ez normális, vagy valami fertőzést szedhettem össze?
Sajnos nagyon gyakran (kb 2 havonta sikeresen összeszedek valami fertőzést, és nem tudok ellene semmit tenni) Házasságban élek, úgyhogy nem a partner váltogatás miatt alakul ki. Sajnos nem tudok rájönni mi miatt lehet. Több mint 3 hete volt missed ab műtétem, és most már néhány napja enyhén viszketek, és rózsaszínes pecsétek vannak a tisztasági betéten. Mitől lehet? A műtét utáni vérzés már egy hét után megszűnt teljesen. És eddig fertőzésekkor sem volt "rózsaszínes pecsétem".
A nőgyógyászom nyaral még két hétig, úgyhogy nem tudok hozzá menni. Canesten-t használhatok szerintetek?
Van olyan komplex vizsgálat amit kérjek ilyen esetben a nőgyógyásztól? meg lehet állapítani, hogy miért újul ki mindig? A régi nőgyógyászomtól kértem ilyen vizsgálatot, d csak kenetet vett, és nem is mondott semmit utána. most váltottam néhány hónapja egy magándokra, hátha ő segíthet.
Köszönöm a válaszokat.
ha gombád van (ezt gyanítom), akkor ezt nem csak fertőzés útján kaphatod el. Gomba minden egéyzséges nő hüvelyében van, csak nagyon kkcsi mennyiségben. Időnként kórosan elszaporodnak. Ez az elszaporodás egybe szokott esni azzal, amikor valami miatt meggyengül a hüvely természetes, tejsavbacilusos védekező rendszere. Ezt okozhatja antibiotikumos kúra, nagy meleg, nem szellőző alsónemű, túl gyakori hüvelyi irrigálás, intim dezodor, illetve az is lehet, hogy a partnered is fertőzött, de őt nem kezelik, mert nincs tünete, ennek ellenére ő fertőz vissza téged újra meg újra.
Mindkettőtök alapos kivizsgálását - és ha szükséges, MMINDKETTŐTÖK KEZELÉSÉT - javaslom egy jó orvosnál. Ha gyakran végzel hüvelyöblítést, az nem jó, le kellene szorítani havi egyre, és az is legyen tejsavas, hogy helyreállítsa a hüvelyflórádat (gyógyszertárban kapható). A Canesten Combi hatákony a hüvelygombára, van belle tabletta vagy kúp (már nem emlékszem, melyik) és kenőcs is, ami enyhíti, elmulasztja a viszketést.
Amíg mindkettőtöket ki nem kezelnek, addig gumit kell használnotok, ez nagyon fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!