Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges? Erős gyógyszer...

Lehetséges? Erős gyógyszer szedése megakadályozza menzikor a teljes kitisztulást?

Figyelt kérdés
És ha nem tisztulok ki rendesen,lehet hogy azért nem sikerül a baba??
2009. aug. 8. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:

sajnos a választ én sem tudom, ezért nem akarok butaságot mondani!

tanácsolni viszont tudom, hogy látogasd meg két mensi között a dokidat, és kérdezd meg tőle illetve vizsgáltasd meg magad. ő biztos tudni fogja, h milyen egy lerakódott méh...

sok szerencsét

2009. aug. 10. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Milyen gyogyszerre gondolsz? Hormonálisra, vagy másmilyenre?
2009. aug. 10. 16:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Van néhány olyan gyógyszer (pl. erős nyugtatók, fájdalomcsillapítók) amiknél nem javasolt a teherbeesés valóban, de azt nem tudom, hogy akadályozza-e. Mindenképp orvosi tanácsot kérnék a helyedben.

Egyébként elképzelhető, vannak olyan gyógyteák is, amiket a természeti népek fogamzásgátlásra használnak, a gyógyszereknek is lehet ilyen mellékhatása...

2009. aug. 11. 13:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen erős fájdalomcsillapítóra gondolok,ami megszűnteti a görcsöket és ez által nem tisztul ki rendesen a méh.és kevesebba az esélye a beágyazódásnak! Röviden én valami ilyesmire gondolok!!
2009. aug. 11. 18:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Szerk.: Az utolsó menzikor(ami most múlt el) igen sok vér távozott,ami az elmúlt időszakra nem volt jellemző!!
2009. aug. 11. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt hiszem a méhnyálkahártyára is jó a cickafarkfűtea.

( ülőfürdőnek és inni is)

2009. aug. 12. 07:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Drogériában lehet kapni?
2009. aug. 12. 13:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, de én nem vagyok teaszakértő, lehet, hogy jobbat is találsz.
2009. aug. 13. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!