A mensim első napján feküdtem le a barátommal védekezés nélkül! Lehetek így terhes?
Nagy valószínűséggel nem, bár a szakirodalom említ olyan eseteket is amikor az orgazmus ovulációt indított el, az pedig ugye...
Legközelebb jobban vigyázz!
Szerintem nagyon kicsi rá az esély. Én is voltam hasonló helyzetben és végigparáztam az egész hónapot. Már mindenre felkészültem és szinte be is beszéltem magamnak a terhességet. (Persze jóval fiatalabb voltam)
Tanultam az esetből, az volt az utolsó ilyen. De mindent egybevetve alig van rá esély.
Az is egyfajta védekezés, ha mensi alatt csináljátok, mert iszonyat kevés a valószínűsége a terhességnek (káromkodós válaszadónak üzenem, hogy gumi mellett sem kisebb!! A százalékos értékek a statisztikák szerint körülbelül egyeznek 0,01%). Mi négy éven át (!) csináltuk úgy a párommal, hogy a mensi napjain az elsőtől az utolsóig egyéb védekezés nélkül, és semmi gond nem lett...
Viszont mikor akartuk már a babát, rögtön elsőre összejött:) Akkor persze nem a mensire időzítettük.
Hozzá kell viszont tenni, hogy a védekezés akkor a legtutibb, ha kombinálod más védekezési módokkal. De elég kevés olyan párral találkoztam eddig, akik tablettát szedtek, gumit húztak, spirált tettek fel és emellett csak a mensi alatt csinálták:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!