Van meg remeny szerintetek?
Figyelt kérdés
Ma vagyok 12. dpo-n es reggeli elso pisibol nagyon erzekeny tesztel - let :((( Nagyon elszomoritott. Akkor valoszino ez a honap sem sikerul?? Van mar ket kisfiam az elsovel mar 9 dpo-n kimutatta a teszt nagyon halvanyan de ott volt a 2. csik. A masodik fiamnal nem teszteltem csak amikor mar 1 hete kesett a mensim. Tehat ha az elsonel mar kimutatta olyan koran, ezert mar remenytelen ez a honap?
Vagy volt valakinek akinek kesobb lett + a teszteje?
2012. okt. 19. 09:15
1/2 anonim válasza:
Miért vagy ilyen türelmetlen!
Korán tesztelsz, utánna meg nem akarod elfogadni negatív eredményt!
Várj 2 napot, hogy megjön-e vagy sem, és ha nem
Jön meg, akkor tesztelj!
2/2 anonim válasza:
Az,hogy az első babát olyan korán kimutatta a teszt csak annak köszönhető,hogy valószínűleg előbb volt akkor peteérésed vagy akkor éppen több hcg-t termelt a szervezet! Lehet,hogy most még nincs elegendő hcg mennyiség ahhoz,hogy a teszt kimutassa! Várd meg a nem várt napját és akkor tesztelj megint :) ! Én kíváncsiságból a 11.dpon teszteltem 10 es tesztel,negatívat ,de nem keseredtem el ,mert tudom,hogy még korai volt hiszen csak 23.ára nem várom :)! Türelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!