Szerintetek hány% a teherbeesés valószínűsége ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Par napja voltunk együtt a párommal, meg nem akartunk úgy igazán lefeküdni mert én elég szűk vagyok és még fájna eléggé az o mérete miatt, olyan 1 percre hogy kipróbálja mégis mennyire fér be illetve mennyire fáj nekem betette. A makkja épp hogy bennem volt, nem volt normálisan felállva sem, nem ment el, szerinte előváladék sem volt. Tudom hogy így szinte lehetetlen teherbe esni de a biztonság kedvéért . Mi a véleményetek?2012. okt. 18. 14:23
1/3 anonim válasza:
Nem lettél terhes szerintem, de hol tart a menstruációs ciklusod? Mert az számít igazán!
2/3 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom pontosan mert nem rendszeres, pontosan nem tudom behatárolni de kb a 12ik napnál volt.
2012. okt. 18. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!