Banrázáa, vérzés, görcs. Tuti elmegy vagy el el fog
menni a baba?
Sajnos valósziínűleg vetélés lesz a vége:(
Sajnálom.
2009. aug. 7. 15:25
Ha el akar menni, akkor az orvos se tudja megállítani, akkor el fog menni, sajnálom.
Az az egy vígasztalhat téged, hogy a koraterhességi vetélések jelentős része magzati génhiba miatt van. Vagyis nagyon beteg lenne a baba, ha megszületne, esetleg életképtelen is. kemény dolog ez, senkinem sem kívánom, de ez természetes szelekció.
Remélem, nem én leszek a következő, akinek ezt kell mondanom. :-(
Bízom benne, hogy megmarad a babád, és egészséges lesz.
2009. aug. 7. 15:26
3/13 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni valósznüleg ez egyáltalán nem jó jel.Azonnal orvos egy percet se várj. Én tanultam a hibámból, vártam egy fél napot. Sajnos elment.De nagyon szurkolok. Pihenj nagyon sokat! És magnézium.
2009. aug. 7. 15:26
A verzes, gorcsoles sajnos nem jo jel. :( Nallam is ez volt decemberben es nem maradt meg a baba. Sajnallom, hogy nem tudok semmi biztatot irni de biztosat majd csak a doki tud mondani.
2009. aug. 7. 16:00
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Eléggé ki vagyok borulva.Fekszek,iszok,étvágyam alig van...
Mindenek előtt NYUGODJ MEG! Az semmi esetre sem jó!!!!!!!!
Akár így van akár úgy csak még ráteszel egy lapáttal így! Tudom nem könnyű, de most azzal teszed magadért/okért a legtöbbet, ha nyugodt maradsz. Én is véreztem, görcsölgettem és mindjárt 2 éves lesz! Ne add fel! Nyugalom és pozitív gondolatok! Nekem segített!!! Semmi negatív!!! Szorítok értetek nagyon!!!
2009. aug. 7. 16:31
Nekem barnázásom volt 3 hétig,és megmaradt a kislányom.Egészséges,nem tudom,mitől barnáztam.De én nem görcsöltem,és piros vérzésem se volt...szurkolok,hogy megmaradjon nálad!
2009. aug. 7. 16:31
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Már kevesebbet vérzek egy kicsit.Lehet,hogy a fekvés miatt mer tnem folyik ki belőlem?Bár ha mensisek az éjszaka is folyik,mikor szintén fekszek ésalszok.Akkor most azért nem vérzekmikor fekszek mert pihentetem magam és a babát is??
Szia!KÓRHÁZ!Azonnal!Én bementem ügyeletre,csak barnázás lett hirtelen.Fél óra múlva megvizsgált az ügyeletes,minden rendben volt.Hazaküldött,szigorú fekvéssel,vitamin,magneb6,rutascorbin.vérzés megmaradt,másfél nap múlva fájdalom nélkül piros vér.Azonnal ügyelet,mire felfeküdtem,kijött minden,aztán műtét.6 hetes voltam.ez volt kedden.Pedig vasárnap még a kis szíve is dobogott.Hivatalosan kellett volna kapnom méhizom lazítót,nyugtatót,utrogestant.Fasza egészségügy.Ilyen esetekben,mikor fenyegető vetélés van 85%-ban megmenthető.Hát ahhoz be kellett volna fektetni.Kicsit keserűség van bennem,de már nem tehetek semmit.Remélem te ezt elkerülöd.bocsi a keserűségért.Vigyázz magatokra.
2009. aug. 7. 19:11
10/13 A kérdező kommentje:
Szia.Köszi a aválaszt.Már kevesebb a vérzés,aéig,görcsölés is elmúlt szerencsére.Pihene,magnézium.Biztos elment vagy elmegy ababa?Van akinekmégismegmaradt?
Kapcsolódó kérdések: