Mitől lehet az hogy a mensim késett 4 napot, ebből a 2. naptól 1-2 csepp barnaa 3. napig, majd a 4. napon élénk piros vérzés, keveredve barnával,5 . nap enyhe barna és déltől már semmi és a mai nap sem volt semmi?
Ha a 4. napon már volt piros vérzés, akkor az már nem számít késésnek, hanem a menszesz első napjának.
Egyébként peig nagyon sok mindentől késhet, változhat, hiszen nem vagy gép. (Nekem egyszer 6 napot késett, pedig nem szexeltem egyáltalán, gyerek kizárva.) Pár napos késés alkalmanként nem jelent semmit, sőt, akár teljesen ki is maradhat egy ciklus minden különösebb ok és következmény nélkül.
Ha azt gyanítod, hogy terhes lehetsz, akkor vegyél terhestesztet, már ki kell mutatnia.
Szia!
Én ugyanígy voltam/vagyok.
Írj, hogy mi lett az eredmény, érdekel nagyon!
És drukkolok, hogy baba legyen!!
Szióka!
Sajnos nem vagyok terhes, de vetélésem sem volt.
Örülök hogy nem volt vetélésem, de annak nem hogy terhes nem vagyok:-(
Te tudsz már valamit?Terhes vagy? Szorítok neked nagyon:-)
Egyébként elkezdtem inni a málnalevél teát meg majd inni fogom a palástfüvet, meg Clostyt és Duphaston-t szedek!
Nem volt peteérésem, és emiatt nem sikerült eddig.
Nálad minden rendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!