Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklusom 41. napjában...

A ciklusom 41. napjában járok, múlthéten (11. -én) negatív terhességi tesztet produkáltam, van még remény, hogy terhes vagyok? Mikor teszteljek legközelebb?

Figyelt kérdés

A ciklusom 41. napjában járok, október 1-e óta hőmérőzök (tehát a 26. napon kezdtem), miszerint eddig még nem volt ovulációm (így peteérésem sem), legalábbis 1-e óta nem, mert a max. hőmérséklet emelkedés 0,3 fok volt.

Elég nehéz helyzetben vagyok, sajnos nem tudom megmondani, hogy mikor kellett volna, hogy megjöjjön, mert eléggé össze-vissza vannak a ciklusaim (mióta abba hagytam a gyógyszert 29, 59, és 101 nap volt, meg a mostani ki tudja hány napos lesz).

Október 11-én csináltam egy terhességi tesztet, ami sajnos negatív lett. A férjemmel eléggé rajta vagyunk a baba-témán, 2 naponta vagyunk együtt általában.

Remélem, érthetően meg tudtam fogalmazni a lényeget :)

2012. okt. 16. 18:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
valamennyi normális lenne pár hónapig de az 59 meg 101 napos ciklus márebbe nem fér bele. Keress egy hozzáértő endokrinológust.
2012. okt. 16. 22:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem normális az ilyen hosszúságú ciklus.

A dokidnak legalább kérni kellett volna egy 3. és 21. napi vérvételt, nem pedig váratni.

Én ugyanígy jártam. Nem tudták, mi a baj, másfél év lett, mire kiderült, mi a baj. És még egy év a kezelés.

Szerintem te nem szeretnél évekig várni.

Menj másik nőgyógyászhoz, mondd azt, hogy már 1 éve próbálkoztok.

Vagy menj egy endokrinológushoz. Nekem ő segített.

2012. okt. 17. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!