Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hosszú ciklus esetén ha van...

Hosszú ciklus esetén ha van is pé, tényleg nem biztos hogy van tüszőrepedés?

Figyelt kérdés
Nekem átlagban 45 nap v. feletti ciklusaim vannak, sok helyen olvasom, hogy ha ilyenkor van is pé, akkor sem biztos, hogy a tüsző megreped. Ez mennyire igaz?
2012. okt. 16. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:
45nap? Az nagyon sok. Nem voltál még vele dokihoz?
2012. okt. 16. 12:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Voltam, ez az utolsó hónapunk, utána Closty. Bár már év elején is volt egy closty-s kezelésem 3 hónap, és mégsem lett Babó. Után pihenj volt, és most újra kezdjük.

Hormon vérvételen voltam minden OK. Férjemnél is.

Csak ennyire hosszúak a ciklusaim.

2012. okt. 16. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:

45 nap tényleg nem kevés. Nekem is anno 46 naposak voltak a ciklusaim, mondjuk pont meg is fogant a kislányom, és nálam sem voltak hormonális problémák, ths-m is rendben volt. Előtte sokáig 36 naposak voltak a ciklusaim és amikor elkezdtünk próbálkozni, utána kitolódott 46 napokra. Szerintem, próbálkozott összejönni a babó, csak nem tudott.

most testvérprojekten vagyunk, és már 28-30 naposak a ciklusaim.

A tüsző a késő p esetén nem biztos, hogy megreped, de ez lehet akár korai, félidős peteérésnél is. bocs, ha nem tudtam érdemlegesen válaszolni

2012. okt. 16. 13:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hát én is remélem, hogy sikerrel járunk, és viszont kívánom nektek is.
2012. okt. 16. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!