Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon halvány, épphogy csak...

Nagyon halvány, épphogy csak poz. Teszt. Később, pár nap múlva kicsit erősebb csík. Lett már így valaki terhes?

Figyelt kérdés

Közben 1 napos, vagy alig- mensi. Tehát lehet e olyan, hogy alig van HCG a szervezetben, mégis terhes? Tudom, ez idővel erősödik, de az első tesztnél aig.

Itt olvasom, hogy vannak olyanok, akiknek erős pozitív tesztjük lett... És másoknak halvány, de mégis baba.

2009. aug. 7. 08:16
 1/8 A kérdező kommentje:
A 2. vonalnak mindenféleképpen színesnek kell lennie? Tudom, hogy fajtától is függ, de általában? Valami megbízható tesztet ajánlanátok?
2009. aug. 7. 08:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdésed! Mi az, hogy a második csiknak mindenképpen szinesnek kell-e lennie? Ha baba van, akkor igen. Ha halovány a csikocska az is valoszinű pozitiv.
2009. aug. 7. 08:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A halvány is pozitív. És igen, a halványnak is színesnek kellene lennie, mertha szürke a csíkocskád, akkor az valószínüleg csak szellemcsík. De ettől sem kell nagyon megijedni, mert lehet csak kevés a HCG-d ezért kell pár nap múlva újra tesztelni.

Nekem úgy volt, hogy egy pár hete, hogy reggel teszteltem Medi-Preggel és csak épphogy látszódott, mintha ott sem lett volna, csak egy árny volt. Még aznap délben, vagyis hat órával később egy Walentin teszt már határozott pozitivat mutatott. Kicsit teszt őrült voltam és még utána vettem egy csomót. Egyedül a Gabrielt utáltam meg, mert már minden tesztemen egyforma erősek voltak a vonalak, azon viszont jóval halványabb volt a kontrollcsíknál, bár igaz, hogy szinte egyből kijött.

Szóval szerintem, ha nem vagy biztos abban, hogy állapotos vagy, és kételyeid vannak a tesztet illetően, akkor mielőbb csinálj egy újat valami más fajtával.

Drukkolok, és kérlek írd meg az eredményt.

6 hetes

2009. aug. 7. 08:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Pár nap múlva újra tesztelek. Mostanában alul olyan nehéz a hasam, mint amikor sokat eszik az ember, és eltelik. De folyamatosan. És jobb az étvágyam is. Ezért gondoltam, hogy csinálok egy tesztet, de alig látszott rajta a 2. vonal. Talán nem is volt ott... Majd megírom mi lett a köv. teszt eredménye. De más fajtát veszek.
2009. aug. 7. 09:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező bátran merem állítani terhes vagy! Boldog baba várást!
2009. aug. 7. 13:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Na látom nem vagyok egyedül. Nekem is halvány pozitív lett a teszt és nekem is 2napos alig.mensim volt. Csak nekem mindenki azt mondta,hogy tuti nem vagyok terhes. Kedden megyek Uh-ra.
2009. aug. 7. 14:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves 13:07-es válaszoló!

Ez most gúnyosan írtad, vagy nem?

2009. aug. 7. 21:56
 8/8 A kérdező kommentje:
14:51-es! Szorítok neked! Majd írd meg, hogy mi lett! Miért ilyen bonyolult minden a teherbeesés körül? Mennyi gondunk van... Mehetne egyszerűbben is. :)
2009. aug. 7. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!