Nagyon halvány, épphogy csak poz. Teszt. Később, pár nap múlva kicsit erősebb csík. Lett már így valaki terhes?
Közben 1 napos, vagy alig- mensi. Tehát lehet e olyan, hogy alig van HCG a szervezetben, mégis terhes? Tudom, ez idővel erősödik, de az első tesztnél aig.
Itt olvasom, hogy vannak olyanok, akiknek erős pozitív tesztjük lett... És másoknak halvány, de mégis baba.
Kedves kérdező!
A halvány is pozitív. És igen, a halványnak is színesnek kellene lennie, mertha szürke a csíkocskád, akkor az valószínüleg csak szellemcsík. De ettől sem kell nagyon megijedni, mert lehet csak kevés a HCG-d ezért kell pár nap múlva újra tesztelni.
Nekem úgy volt, hogy egy pár hete, hogy reggel teszteltem Medi-Preggel és csak épphogy látszódott, mintha ott sem lett volna, csak egy árny volt. Még aznap délben, vagyis hat órával később egy Walentin teszt már határozott pozitivat mutatott. Kicsit teszt őrült voltam és még utána vettem egy csomót. Egyedül a Gabrielt utáltam meg, mert már minden tesztemen egyforma erősek voltak a vonalak, azon viszont jóval halványabb volt a kontrollcsíknál, bár igaz, hogy szinte egyből kijött.
Szóval szerintem, ha nem vagy biztos abban, hogy állapotos vagy, és kételyeid vannak a tesztet illetően, akkor mielőbb csinálj egy újat valami más fajtával.
Drukkolok, és kérlek írd meg az eredményt.
6 hetes
Kedves 13:07-es válaszoló!
Ez most gúnyosan írtad, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!