Milyen ez a görbe? Hasonló görbe, ami babás lett? Lehet ebből még valaki, vagy ne reménykedjek?
2009. aug. 7. 07:35
1/5 anonim válasza:
Szerintem lehet még belőle baba,ha visszamegy a hőd,nem vészes az esése.Pár nap és kiderül!Ha nincs baba holnap vagy holnapután ugyis megjön,ha nem tesztelj!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, azért a bíztatás jól esik így 2,5 év után. Nincs semmi bajunk, csak egyszerűen nem jön. Amúgy febr-ban volt egy missedem, azóta minden hónap egy nagy csalódás.
2009. aug. 7. 07:41
3/5 anonim válasza:
Megmondanád, hogy hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Mert nekem is hasonló görbéim szoktak lenni, itt a legutóbbi és nem tudom, hogy lesz-e belőle baba:
Kérlek, írj, fontos lenne nekem!
4/5 A kérdező kommentje:
Normál 28 naposak a ciklusaim. Mindig van esés, majd emelkedés, és mégis mindig megjött. Októberben már vettem ovutesztet is, de valahogy nem tudtam belőni, soha nem lett erősebb a kontroll csíknál. Na, mindegy, a hőm alapján is úgy gondoltam, vagy nincs is pé-m, vagy késik. Arra a hónapra már le is tettünk a bébiről. Nem azt mondom, hogy utána nem voltunk együtt, csak tudtam, hogy az a hónap is sikertelen. És most pedig itt ficereg a pocakomban 13 hete egy kis édi manó. Szóval, tudom, nehéz, de hidd el, akkor fog jönni, amikor a legkevésbé számítasz rá.
2010. jan. 11. 14:26
5/5 anonim válasza:
Szia! Én kérdeztem tőled, hogy hány naposak a ciklusaid.
Most meg azt szeretném megkérdezni, hogy hogy lehet nem gondolni arra, hogy gyereket szeretnénk?
Mert te is vezetted a görbéd, de azt írtad, hogy együtt voltatok, de nem gondoltatok rá. Hogy csináltátok?
Nagyon érdekelne, mert tuti az a baj, hogy nagyon akarom és nem tudok nem gondolni rá.
Nagyon várom a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!