2 naponta kell együtt lenni?
Figyelt kérdés
Ez a hónapunk úgy, hogy mindennap együtt voltunk azon a héten nem sikerült.Most olvastam, hogy igazából butaság is volt a mindennapi együttlét mert idő kell a kiskatonáknak, így gondoltuk kipróbáljuk most majd a 2 naponkénti együttlétet.Tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy ezzel így tényleg sikerülhet a baba?Hatásos?2012. okt. 15. 11:59
1/4 anonim válasza:
Így se 100%,de nagyobb az esély mivel legalább 48 óra kell,hogy megfelelő mennyiségű és minőségű sperma termelődjön,ezért javasolják a 2 naponta együtt létet!
2/4 anonim válasza:
Nekünk akkor jött össze, amikor nem számolgattunk, akkor voltunk együtt, amikor jól esett.
És nem biztos, hogy csak azon az egy héten kellene igyekezni tuti akkor volt péd?
3/4 anonim válasza:
a menses uatn 2-3 naponta egyuttlet egesszen a peteeresig aznap meg 1x utana kedv szerint. Az egyutlet utan 1 oraig tilos a mosakodas intim szappan hasznalata.
leendo kismama szedje szorgalmassan a folsavat az apuka pedig a multit ill sok dio mogyoro mandul tokmag stb erdemes fogyasztani kave es alkohol kerulni kell eljenek a zoldsegek es a feher hus es anapi 1 oraa mozgas pl hiosszu seta vagy uszas.Jo felkeszules fel siker a terhessegre
4/4 anonim válasza:
én tutira tudtam mult honapban 13 voltam doki mondta lát egy tüszöt aznap vagy másnap meg reped legyünk együtt na mi 13-14 együtt voltunk 11 nap mulva halvány pozit tesztelktem igaz nem maradt meg 5hetesen elment de mi mind a 2nap együttlétböl volt a pici!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!