Ti elmennétek orvoshoz a helyemben? Szerintetek missed ab után hormonproblémám lett?
Ez év júniusában missed ab-om volt, ami nagyon megviselt lelkileg.Előtte szabályos ciklusaim voltak, mindig 31 napra jött meg. A műtét óta a ciklusaim 34 naposak lettek, ráadásul a vérzést megelőző napon mindig barnázom. A múlt hónapban belevágtunk a próbálkozásba, erre most 28 napra jött meg szintén barnázással. Ti elmennétek orvoshoz, vagy innátok palástfű teát?
Nagyon zaklatott vagyok, kérlek szépen írjatok hasznos tanácsokat nekem!
Szia! Nekem márciusban volt missed, sajnos azóta nem sikerült a baba, de bízom abban, hogy idén megfogan!
Én ezekről a teákról több rosszat hallottam, mint jót. Van akinek használ van akinek nem! Lehet használni fog,de lehet felborítja még jobban a ciklusodat! Ezt előre nem lehet tudni, én amit tudok neked tanácsolni!
2 naponta együttlét, szedj valamilyen vitamint (pl.e-vitamin, magzatvédő vitamin), és ne akard görcsösen!
Sok sikert és mielőbbi teherbeesést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!