Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti elmennétek orvoshoz a...

Ti elmennétek orvoshoz a helyemben? Szerintetek missed ab után hormonproblémám lett?

Figyelt kérdés

Ez év júniusában missed ab-om volt, ami nagyon megviselt lelkileg.Előtte szabályos ciklusaim voltak, mindig 31 napra jött meg. A műtét óta a ciklusaim 34 naposak lettek, ráadásul a vérzést megelőző napon mindig barnázom. A múlt hónapban belevágtunk a próbálkozásba, erre most 28 napra jött meg szintén barnázással. Ti elmennétek orvoshoz, vagy innátok palástfű teát?

Nagyon zaklatott vagyok, kérlek szépen írjatok hasznos tanácsokat nekem!

2012. okt. 15. 09:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha még nem rendezted le magadban, az is befolyásolhatja a ciklusod, sajnos a stressz miatt is viselkedhet másképp. Fél éve próbálkoztok, az még nem olyan sok idő. Nekem a vetélés után másfél évre sikeredett újra teherbe esnem, gondolom ez is egyénenként változó. Én még nem mennék el a helyedben orvoshoz és nem próbálkoznék görcsösen, hogy mindenképp sikerüljön. Először lelkileg kerülj magaddal egyensúlyba, aztán ha jövő nyárig sem sikerül, akkor érdemes megnézetned magad.
2012. okt. 15. 10:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az első válasz adohoz! Nekem vetélés után szinte napra pontosan 1 év telt el mire megint teherbe estem! Most lassan már 4 éves a fiam :)
2012. okt. 15. 10:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is tudom, hogy türelmesnek kellene lennem, de olyan rossz érzés, hogy semmit sem teszek az ügy érdekében. Mi a véleményetek a cickafark és palástfű teákról?
2012. okt. 15. 10:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem márciusban volt missed, sajnos azóta nem sikerült a baba, de bízom abban, hogy idén megfogan!

Én ezekről a teákról több rosszat hallottam, mint jót. Van akinek használ van akinek nem! Lehet használni fog,de lehet felborítja még jobban a ciklusodat! Ezt előre nem lehet tudni, én amit tudok neked tanácsolni!

2 naponta együttlét, szedj valamilyen vitamint (pl.e-vitamin, magzatvédő vitamin), és ne akard görcsösen!

Sok sikert és mielőbbi teherbeesést kívánok!

2012. okt. 15. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!