Szerintetek most összejött a bébibogyó? :D
számolás szerint szept 28.-án volt peteérésem,de mi 29. én voltunk együtt.
Le írom mik történtek mert olyan furi ,sosem volt ilyen.
-29.-én együtt voltunk és közvetlenül amint befejeztük el kapott egy tök jó érzés hogy jaj most sikerült :D (nem szokott ilyen lenni,és nem is görcsöltünk rá.)
-5 nappal utána a hasam alja kicsit jobbra méhemnél szurkálást és feszítést éreztem.tök rossz volt ülni is ,de csak egy napig tartott.
-utána 2 nappal szintén csak egyszer amikor lementem pisilni volt benne egy kicsi rózsaszínes izé volt benne.
-most pedig már ott tartok hogy csütörtökön vagy pénteken meg kellett volna hogy jöjjön,de szerencsére eddig még semmi.
Tesztelni csütörtökön szeretnék csak,de addig is kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Szerintem, lehetett beágyazódás..:)
Én tuti nem bírnám ki csütörtökig, ha péntek óta késik...
Vezetsz görbét? Milyen a hőd?
nem vezetek görbét ,mert nem értek hozzá :D
én is nehezen bírom ki csütörtökig csak minél biztosabbra szeretnék menni:D
Szuper jelek!
Jaj, biztos babus van a dologban :)
Annyira drukkolok :D
Tesztelj már és írd meg az eredményt :)
azért nem merek még tesztelni mert félek hogy negativ :D
csütörtökre már tuti fixet kell mutatni ...elvileg.
Szia!
Nekem szinte ugyan ez volt.
09.25-én volt peteérésem, tojcsi, LH+, és akcióztunk is. Persze másnap is voltunk együtt...
Majd utána a 6. napon éreztem ugyanezt amit te, max 1 napig. Alhasi fájdalom, feszítés, görcs... Utána semmi tünet.
10.09-én volt a nemvárt napom és nem jött meg, de már aznap pozit teszteltem!
Nem tudom, hogy bírod ki, hogy már késik 3-4 napja és még nem csinálsz tesztet, de megértelek!
Megy a drukk! :)
Beszámolót kérünk!!
Szép jó reggelt/napot!
Itt a csütörtök! Teszteltél?? Kíváncsian várom, hogy mi történt!! Kérlek, írj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!