Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha peteéréskor borzalmas...

Ha peteéréskor borzalmas fájdalmat élek át, az nem veszélyes?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Két éve szeretnénk kisbabát, de eddig még nem sikerült. A párommal minden rendben, bár egy gyerekkori balesete miatt csak "félkapacitással" működnek nála a dolgok, de az orvos nem tud nála érdemi változást elérni, azt javasolta, h most engem vizsgáljanak ki. Peteérés környélén, a 11. naptól kezdődően érzékeny lesz a hasam alja, majd a peteérés körül már elviselhetetlen fájdalmat élek át, nem tudok sem ülni, sem feküdni, legutóbb lezsibbadtak a kezeim, lábaim, pisiléskor is rémesen feszül a hasam alja es fájdalmat érzek (nem a pisilés fáj, hanem a petefészek körüli rész). Mindehhez még iszonyatos bélműködés is párosul. Miután elmúlik a peteérés, a végén már elviselhetetlen fájdalommal, megszűnik a puffadás/szelesség és székrekedés alakul ki, kb. a mensi megjöveteléig. Amikor megjön, akkor az erős bélműködés megint beindul. Ez normális? Mármint a peteéréses fájdalom. Korábban nem éreztem ilyet, 28 éves vagyok. Kérem kedves segitségeteket, hogy él-e át más is ennyire erős tüneteket! Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv. T.

2009. aug. 6. 22:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez van! Középidöszak van és fáj a hasam, valamint a kérdezö által leírtak.De menzeszkor meg nem fáj (pedig endoval mütöttek pár éve). Mitöl lehet?
2019. jan. 26. 10:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nem tudom olvassa e valaki még. Én tavaly szültem, de előtte 10 éven át küzdöttem a peteérésemmel. Vagyis a fájdalommal. Ovu után kb egy hétig naponta többször olyan 20-30 percen át iszonyatos görcsök, ürítési inger, hányinger, hányás, hasmenés, szédülés, volt, hogy ájulás a fájdalomtól. Rengeteg orvost megjártam, sokan nagyon alaposak voltak, több vérvétel, ultrahang, de csak annyit tudtak, megállapítani, hogy középidős fájdalom. Fájdalomcsillapítóval és görcsoldóval tudtam túlélni. Borzalmas volt. Aztán teherbe estem, és szülés után valamelyest visszatért a fájdalom, de simán elviselhető. Az én tapasztalatom, hogy nem tudnak mit kezdeni vele. Viszont hálát adok, hogy a várandóssággal véget ért.
2019. júl. 17. 22:32
 13/15 anonim válasza:

Sziasztok.

Valaki nézi még ezt az oldalt?A kérdezővel is szeretném felvenni a kapcsolatot.

2022. júl. 12. 06:40
 14/15 anonim válasza:
Sziasztok. Nálam most aktuális ez a téma. Azóta kinek milyen eredményei lettek?
2023. máj. 17. 20:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kicsit megnyugodtam, hogy ez másokkal is hasonlóan van.

A netes menzesz naptár szerint pont peteérés közepén vagyok és tegnap is és ma is úgy fáj az oldalam, hogy a gyógyszeren gondolkozom.

A doki akihez járok, azt mondta lehet szúró érzés a felhelyezett fogamzásgátló eszköz miatt, de ennyire azért még nem fájt.

Remélem semmi több nálam sem :(

2023. aug. 3. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!