Ha peteéréskor borzalmas fájdalmat élek át, az nem veszélyes?
Sziasztok! Két éve szeretnénk kisbabát, de eddig még nem sikerült. A párommal minden rendben, bár egy gyerekkori balesete miatt csak "félkapacitással" működnek nála a dolgok, de az orvos nem tud nála érdemi változást elérni, azt javasolta, h most engem vizsgáljanak ki. Peteérés környélén, a 11. naptól kezdődően érzékeny lesz a hasam alja, majd a peteérés körül már elviselhetetlen fájdalmat élek át, nem tudok sem ülni, sem feküdni, legutóbb lezsibbadtak a kezeim, lábaim, pisiléskor is rémesen feszül a hasam alja es fájdalmat érzek (nem a pisilés fáj, hanem a petefészek körüli rész). Mindehhez még iszonyatos bélműködés is párosul. Miután elmúlik a peteérés, a végén már elviselhetetlen fájdalommal, megszűnik a puffadás/szelesség és székrekedés alakul ki, kb. a mensi megjöveteléig. Amikor megjön, akkor az erős bélműködés megint beindul. Ez normális? Mármint a peteéréses fájdalom. Korábban nem éreztem ilyet, 28 éves vagyok. Kérem kedves segitségeteket, hogy él-e át más is ennyire erős tüneteket! Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv. T.
Sziasztok.
Valaki nézi még ezt az oldalt?A kérdezővel is szeretném felvenni a kapcsolatot.
Sziasztok!
Kicsit megnyugodtam, hogy ez másokkal is hasonlóan van.
A netes menzesz naptár szerint pont peteérés közepén vagyok és tegnap is és ma is úgy fáj az oldalam, hogy a gyógyszeren gondolkozom.
A doki akihez járok, azt mondta lehet szúró érzés a felhelyezett fogamzásgátló eszköz miatt, de ennyire azért még nem fájt.
Remélem semmi több nálam sem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!