Elmenjek másik orvoshoz?
Ha megnyugtat mindenképpen. De az a szomorú tapasztalatom, hogy már a magánrendelések is kezdenek a közgyógy futószalagos betegellátásához hasonlítani. Nekem májusban mondta a nőgyógyászom (Bpesten egyik legnépszerűbb), hogy mindkét petevezetékem elzáródott, holott a vizsgálat alatt kiderült számomra, hogy siet és csak az egyik oldalt nézte meg. Elmentem egy másik UH-ra, ahol kiderült, hogy igazam volt, nincs ott semmi baj.
Sietnek, sokan unják a betegeiket, nem világosítanak fel közérthetően és csak a pénz érdekli őket. Tisztelet a kevés, nagyon kevés kivételnek.
Ha nem vagy a dokidban biztos, akkor válts, én is ezen töröm a fejem, de annyira unom, hogy újabb doki, újabb esetmegbeszélés, aztán megint semmi....
2. hsz-nak! Jó szemét! Te jó ég, teljesen ledöbbentem. :((((((((
Elsőnek: Nem tudtad, tudta, boccs elírtam
Utolsónak: Én is unom hogy dokitól dokiig kell mennem de addig nem nyugszom mig nem tudom mi bajom. Biztos vagyok benne hogy van valami, az ember nem ok nélkül nem menstruál, és nem ok nélkül ájul el, holott nekem ilyen problémám soha nem volt.
Én biztos, hoigy másik orvost keresnék.
Próbáld meg, hogy kiírsz ide egy kérdést, hogy tudnak-e abban a városban, ahol élsz, olyan orvost ajánlani, aki nem futószalag-típus, hanem alapos és emberséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!