Lehetek terhes? 17/L
Figyelt kérdés
3hete voltam együtt a barátommal és azóta nem jött meg pedig múlt héten kellett volna.Lehetek terhes vagy csak késik??Eddig mindig szabályos volt de most nem tudom mi van...2012. okt. 13. 10:25
2/18 anonim válasza:
szerintem ezt csak te tudod kideríteni! vegyél tesztet! ha nem védekeztetek akkor elég nagy esélyed van rá..
3/18 sumergo válasza:
Hát ezt így innen nehéz megmondani. Főleg, h azt sem írtad le, milyen módon védekeztetek. ( A "Nyugi Cica kiveszem, nem lesz baj!" nem védekezés!)
Ha már késik, a teszt kimutatja. Az mond a legbiztosabbat!
4/18 A kérdező kommentje:
Hát ja nagyábból az volt,hogy kiveszi időben..
2012. okt. 13. 13:18
5/18 anonim válasza:
Hát ez így nem védekezés sajnos csinálj tesztet és kiderül. Remélem nem lesz 2 csíkod. Majd írd meg mi a helyzet.
6/18 anonim válasza:
Hát ezzel a "védekezéssel" bizony esélyes, hogy terhes vagy Főleg ha 3 hete voltatok együtt és egy hete kellett volna megjönnie, ugyanis ezek szerint pont peteéréskor voltatok együtt.
Hát gratulálok a sok eszetekhez!
Vegyél tesztet, addig meg imádkozzál...
7/18 anonim válasza:
Igen, lehetsz terhes.
Csinálj tesztet!
8/18 anonim válasza:
Ugyanígy lettem terhes, ugyanennyi idősen.
9/18 anonim válasza:
Na, megnézted már a tesztet? Mi lett az eredmény?
10/18 A kérdező kommentje:
Megnéztem a tesztet és pozitív volt!!
2012. okt. 14. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!