Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Vagy csak...

Terhes vagyok? Vagy csak valamien hormonzavar?

Figyelt kérdés
Kb. 3napja pecsételő vérzésem van, eleszőr azt hittem csak hamarabb jött meg a havim(16nap), volt már ien mert nem rég fogyókúráztam és pár hónapig elég össze vissza jött meg. De halottam h ez is jele lehet annak hogy terhes vagyok! Mert ez csak egészen kis mennyiségű, első nap észleltem olyat bocsánat a kifejezésért mintha bepisiltem volna, azóta már csak ez az ugy nevezett pecsételő vérzés maradt meg. Ezen kívül már egy két napja folyamatosan szédülök és sajnos nem egyszer ájultam el, olyan érzésem van mintha "na most megfog jönni". Ezen kívül minta fel lennék "puffadva". Eleinte azt hittem h ájulás a vércukrom miatt van, vagy a fogyókúrám miatt valamien vitamin hiány lépett fel, de egyre inkább gyanakszom arra h lehet h baba van a dologban. Ha az akkor olyan 3,5 hét körül lehetek. De tüneteknek meg kicsit koraiak ezek nem? Reméltem hátha van valaki itt aki járt már az én cipőmben így:)
2009. aug. 6. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
16. nap körül pecsételés, nagyon bő folyás... Nem tüszőrepedés esetleg?
2009. aug. 6. 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nemigen vagy terhes, inkább most ovulálsz. De csinálj egy tesztet, hogy megnyugtasd magadat. Ha az előző ciklus végén estél teherbe spontán ovulációval, akkor műár ki kellene mutatnia. De ha meg most ovulálsz, akkor nem eshettél korábban teherbe, mert a kettő kizárja egymást.
2009. aug. 6. 13:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen ezeket tudom jól. Csak mint említettem fogyókúráztam és teljesen össze vissza van a ciklusom. Volt h 2hónapig nem jött meg, aztán megjött és 3napra az előző vége után újra megjött. Ezért vagyok gondban, mert nálam ez teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor mi történt pontosan. Sajnos.
2009. aug. 6. 13:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A pecsételő vérzés önmagában nem jele a terhességnek, mint ahogy a szédülés, elájulás sem.

Ismétlem: csinálj tesztet. Ha 3,5 hetes, akkor a teszt már kimutatja. Addig csak találgatni lehet, innen a net túloldaláról. És ha tényleg 3,5 hetes a baba, akkor a tünetek nem koraiak.

2009. aug. 6. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj tesztet és kiderül. Írd meg mi lett.
2009. aug. 6. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!