Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Petefészekciszták mennyben...

Petefészekciszták mennyben akadályozzák a teherbeesést?

Figyelt kérdés
Az egyik orvos azt mondja pcos-m van, a másik, hogy nem. A hormonjaim rendben vannak, az LH/FSH arány is jó, a cukor is, csak a ciszták utalnak pcos-ra? Ha nem pcos és a hormonok rendben vannak, bezavarhatnak a ciszták a babásodásba? Ha nem pcos, mi okozhatja a ciszákat?
2009. aug. 6. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Endometriosis. Nekem is ezek az eredmények mind jók voltak és mégis eltávolították a petefészkem is mert túl későn diagnosztizálták.És a teherbe esést is gátolja.
2009. aug. 6. 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Alapos kivizsgálás segít és másik orvos is.Tapasztalat és 100% ban befolyásol a terhességnél,sajnos.
2009. aug. 6. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Endometriózis. GyengítHETI a teherbeesés lehetőségét de egyáltalán nem biztos. Nincs olyan, hogy 100%.

Nekem az orvosom azt mondta, hogy vagy a műtét vagy a terhesség lehet megoldás a problémára. Erre én is rögtön mondtam, hogy így biztos nem esek teherbe, mire ő azt válaszolta, hogy az endometriózis nem okoz egyértelmű meddőséget nem véletlenül mondja a teherbeesés lehetőségét.

De én szeptemberben megműtetem mert én sem szeretném kezeletlenül hagyni.

2009. aug. 6. 10:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én úgy estem teherbe ,hogy cisztám volt. És azt nem kivánom senkinek, hogy min mentem keresztül mikor kipukkant. Milyen fájdalmaim ,görcseim voltak. És sajnos ennek hatására el is vetéltem. Én akkor nem tudtam ,hogy cisztám volt ,de ha legközelebb tudnám én biztos nem merném ciszta mellett beválalni a babát. Nem akartam senkit megrémiteni , csak leirtam az én történetem.
2009. aug. 6. 11:55
 5/5 anonim válasza:
100%
nekem a terhesség mellet volt óriás cisztám,amit a császármetszéssel egyidejűleg távolitottak el!Én is jól vagyok,és a már 8 hónapos kisfiam is!Köszönöm a debreceni orvosoknak!!!Akik a legjobbak!!
2009. aug. 11. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!