Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki nem bizonyos benne,...

Ha valaki nem bizonyos benne, hogy terhes-, és a nagyon korai szakaszban tüdőszűrésen vesz részt. Árthat babának?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 22:05
 1/3 A kérdező kommentje:
Olvastam itt jót és rosszat is. Most melyiknek higgyek?
2009. aug. 5. 22:06
 2/3 Kathrin01 ***** válasza:
A helyedben nem mennék el, csak amikor tudom, h bizti nem vagyok terhes, pl mensi után egy-két nappal. Én amikor pozitívat teszteltem, pont el akartak küldeni, de szóltam az üzemorvosnak, hogy ez van és nem is kellett elmenjek.
2009. aug. 5. 22:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát ebben sosem leszel biztos,mert mindenki mást mond még orvosok között is.Tőlem meg szokták kérdezni nem vagyok-e terhes.És egyik terhességem alatt sem voltam,már akkor sem amikor csak terveztük.Egyébként a középső terhességem elején volt egy tüdőgyulladásom,de nem szűrtek meg és nem röntgeneztek meg mert akkor még csak gyanú volt,talán 2-4 hét között voltam.Akkor azt mondta az orvos a tüdőgondozóban,hogy a röntgen kromoszóma törést okozhat,és ne kockáztassunk.Kérdeztem,hogy nagyon az elején is?Mert hallottam már előtte,hogy amíg nincsen közvetlen kapcsolat a baba és az anya között addig nem,de az orvos határozottan mondta,hogy akkor is árthat,mert pont abban az állapotban alakulnak a sejtek.

Az ,hogy ártott-e csak később derül ki.

Szerintem ne menj akkor sem ha csak a gyanúja áll fenn a terhességnek.

2009. aug. 5. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!