Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Légyszii segítseteek! Szerinte...

Légyszii segítseteek! Szerintetek reménykedhetek? Pozi?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy mindig 30-34 nap között szokott jelentkezni a nem várt. Ugye Szombaton volt a cn. 27.napom és este jelentkezett pár csepp vér, utána elmúlt másnap vasárnap is egy nagyon minimális és az is elmúlt, soha nem volt még ilyen velem meg is ijedtem, tegnap este is volt csak most kicsivel nagyobb vér jelentkezett de ez sem menstruáció volt. Ma reggel 2. vizeletből csináltam ezt a fajta tesztet és az elején csak egy csíkot láttam el is tettem, kb. 1órával később már így nézett ki. Nem tudom, hogy számításba vehetem-e mivel 5 percig lehet leolvasni, utána már nem megbízható. Elvagyok bizonytalanodva. Veletek történt hasonló?

2012. okt. 9. 13:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Bocs, marmint sosem volt 2 csikos, ha nem voltam terhes :) igy akartam irni :)
2012. okt. 9. 22:12
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszi! CSináltam reggel első pisiből egy tesztet, és halványan de ott van időn belül jött ki. De azért még nem nagyon reménykedek feleslegesen, nem szeretnék csalódni, így hétvégén újra próbálom. X-epil teszt volt. Valakinek mutatott már hamis eredményt?
2012. okt. 10. 11:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok. Nekem ezzel is az a tapasztalatom, mint a corax. Ha idon beluli es rozsaszin, te pedig nem verzel, akkor minden bizonnyal korai terhesseget mutat a teszt! Sok sikert!!!
2012. okt. 11. 07:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok. Nekem ezzel is az a tapasztalatom, mint a corax. Ha idon beluli es rozsaszin, te pedig nem verzel, akkor minden bizonnyal korai terhesseget mutat a tesz
2012. okt. 11. 07:23
 15/19 A kérdező kommentje:
[link] ilyet teszteltem, viszont tegnap óta feketés-barnás folyásféle jelentkezik. :/
2012. okt. 11. 13:33
 16/19 anonim ***** válasza:

szia

ez gyönyörű pozitív.

viszont ez a vérzés nem jelent valami jót..

vagy vársz pár napot, míg elmúlik a vérzés,vagy inkább elmész mihamarébb a nőgyógyászodhoz közlöd az állapotod és hátha ad valami gyógyszert hogy ne legyen ebből vetélés.

sok sikert,

2012. okt. 11. 15:10
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi! Nagyon remélem , hogy nem lesz belőle vetélés, hétfőn megyek a dokihoz, hátha tud rá valamit írni.
2012. okt. 11. 15:58
 18/19 anonim ***** válasza:

általában a progeszteron hiány okozhat vetélést vagy vérzést, a méh nyálkahártyája is megvan duzzadva ilyenkor

nem kell a legrosszabbra gondolni, gyógyszerrel lehet csökkenteni a vérzést,

bár az is igaz, hogyha most is vérzel, bizony én elmennék az ügyeletre ! hol van még a hétfŐ? most is ugyanolyan a vérzésed?

megmondanád hogy 4 hetes terhes vagy pozitív a teszt, és vérzel, és szeretnéd ha megvizsgálnának.

elküldeni csak nem fognak !!!

remélhetőleg

2012. okt. 11. 16:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Buzony, irany az ugyelet! Utrogestannal abbamarad a vezes es mindenki megnyugszik. A menstruacio eredeti idopontjabsn amugy lehet enyhe verzes, ez egyfajta emlekezet a tested reszerol. Persze ha erosodik, akkor nem az, de mint mas is irta: nem kell a legrosszabbra gondolni :)
2012. okt. 11. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!