TeLány kérdése:

Mikor tesztelnél?

Figyelt kérdés
28 napos általában a ciklusom. Ma a 27-en vagyok! De a 28. nap estéjén szokott megjönni, szóval akár az a 29-nek is vehető.. :) Holnap vagy holnap után? ;)
2012. okt. 8. 11:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
1 hét késésnél mert akkor már tutibb
2012. okt. 8. 11:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Na igen...Addig meg megesz a fene.. Sosem szokott késni, szóval 1-2 napnál már tuti fix lenne...
2012. okt. 8. 12:10
 3/13 anonim ***** válasza:

Hat ha teged megnyugtat,akkor tesztelj.

De ha negat mutat akkor nemtudod mire velni...

igyisugyis megegyszer kell teszteljel... :D

enis ilyen kivancsi tipus vagyok... :D

tudom hogy nehez kibirni....

2012. okt. 8. 12:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Szia. Ugyan az a sztori :) , Októberre nem várjuk :) , én úgy döntöttem hogy ma vagy holnap csinálok egy tesztet, ha negatív akkor nekem szerdán úgy is megjön, mert fullos 28 napos ciklusaim vannak. Ezerrel megy a drukk :)
2012. okt. 8. 13:41
 5/13 A kérdező kommentje:
lilian26... Akkor egyezzünk meg! :) Holnap reggel teszt! :) Ha megvan az eredméyn jövök és megosztom...Bármi legyen is az :) Deal? :)
2012. okt. 8. 14:16
 6/13 anonim ***** válasza:
szia, rendben :))))), holnap reggel, teszt és utánna közretétel :) , jaj én nagyon izgulok, már nagyon kész vagyok, :)
2012. okt. 8. 17:09
 7/13 A kérdező kommentje:
Ne is mondd..ez a várakozás a legrosszabb tényleg...de már csak egy alvás...megyek is gyorsan fürcsizni és bedobom magam az ágyba ;) Nagyon szorítok nekünk! :) Jócccakát :)
2012. okt. 8. 20:57
 8/13 A kérdező kommentje:

Szia

Noss teszteltem. Negatív mint az állat... De a hőm még feljebb ment már 37 (alacsony az alaphőm...) nincs mejövős tünetem. Olvastam viszont a tesztről amit csináltam, de már megvettem mire eszembe jutott és nagyon roisszakat írtak róla...ha me nem jön meg, holnap reggel egy facelle vagy clueblue-val megpróbálom újra... Nálad mi a helyzet?

2012. okt. 9. 08:54
 9/13 anonim ***** válasza:
szia!! teszteltem és pozitív!! :)
2012. okt. 9. 11:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Igen láttam a másik topikban..Gratuláltam ott is, itt is Grat :) Én ma vesygek egy clearbluet, mert a másikról nagyon rosszakat hallottam...tüneteim nincsenek, szóval bizakodok. Boldog babavárást! :)
2012. okt. 9. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!