Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ettol valami bajom es...

Lehet ettol valami bajom es igy is teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
Tudom hulye es furi kerdes de ne hurrogjatok le legyszi. Tehat sikosito helyett nivea testapolot hasznaltunk, mert a sikosito elfogyott, (terhessegem ota kell hasznaljuk, mert a behatolas elegge fajadalmas azota) Pont peteereskor voltunk igy egyutt, ennek hasznalataval is teherbe eshetek, vagy hogy valtoztatta meg a ph erteket a testaplo?
2012. okt. 7. 12:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Ph értékről nem tudok nyilatkozni. Szerintem teherbe lehet esni, mivel semmi spermaölő hatása nincs a testápolónak tudtommal. :) De egy tuti kis fertőzést simán össze lehet szedni, mivel azért a testápoló nem síkosításra van kitalálva... Ennél már talán a napraforgóolaj is jobb lett volna, szerintem, de csak azért, mert az legalább természetes.
2012. okt. 7. 12:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Peteéréskor,védekezés nélkül,igen teherbe lehet esni.
2012. okt. 7. 12:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha beléd élvezett, akkor tök mindegy, hogy mit használtatok sikosítónak :) Ha savasabb kémhatású akkor nagyobb esély van lányra, ha lúgosabb kémhatású lettél, akkor meg a fiúra van nagyobb esély.

Mi is használtunk már niveát sikosítónak, nem lesz tőle semmi bajod.

2012. okt. 7. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!