Napocska1111 kérdése:
Lehetek-e terhes ha a teszt háromszor is negatív eredményt mutatott?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az utolsó menszim augusztus 29.-én volt és azóta voltam együtt az akkori párommal közvetlenül a menszi után egy nappal szeptember 3-án , nem védekeztünk. Azóta nem jött meg és 15 napja késik. Ez alatt már három tesztet is csináltam de mind negatívat mutatott. Néha hányingerem van és fáradékony vagyok. Lehetek még attól terhes, hogy negatívat mutatott vagy pedig más befolyásolja az elmaradást?2012. okt. 7. 08:54
11/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
A vérvétel eredményem negatív lett és tegnap gyógyszer szedése nélkül megjött a menszim, de nagyon görcsölök ami nem szokott lenni de gondolom attól van hogy egy hónapja nem jött meg !
2012. okt. 19. 08:24
12/12 anonim válasza:
Igen, valószínűleg azért húzósabb a mostani mensid mert sokat késett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!