Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Kb. 1 hete lett vége a menszimnek, azóta védekezés nélkül vagyunk együtt a férjemmel (kistestvért szeretnénk). Amióta elkezdtünk védekezés nélkül együtt lenni napi szinten fájnak a petefészkeim meg a hasam alja. Enyhe szurkálást, görcsölgetést érzek, mint amikor meg akar jönni). Mitől lehet ez? Múlt hónapban voltam nőgyógyásznál, minden rendben van (van pár darab cisztám a petefészkeimben, de az eddig sem okozott gondot és a doki szerint nem kell velük foglalkozni). Ovum számításaim szerint hétvégén lesz, ez a problémám viszont már egy hete meg van. (Nem szedtem soha fog.gátlót.) volt valakinek hasonló tapasztalata, mi lett a vége?
2012. okt. 4. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet valami fertőzés. Érdemes lenne visszamenni a nőgyógyászhoz.
2012. okt. 4. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Helló,érdekes,nekem mostanában esedékes,hogy megjöjjön,és első hónapunk,hogy nem védekezünk,mivel mi is babát szeretnénk és kb 4 napja ugyanilyen szurkáló érzést tapasztalok,dokinál én is voltam,szintén rendben van minden,kivancsian várom én is a válaszokat,szerintem fertőzés nincs,mivel ez olyan ,,különleges szurkálás,, nem?!
2012. okt. 4. 21:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, olyan szurkálás, mint amilyen peteéréskor szokott lenni. Ilyet még beágyazódáskor éreztem, amikor megfogant az első babánk. Na de az csak rövid ideig tartott, ez meg már napok óta és mindkét petefészkemben, de főleg a jobboldaliban érzem erősebben. Nálam a terhesség szerintem még kizárt, a beágyazódás meg főleg. Nem próbálkozunk annyi ideje, hogy összejöjjön - szerintem.

Kíváncsian várom én is a további hozzászólásokat! :-)

2012. okt. 4. 21:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez nagyon egyszerű! Most jobban odafigyelsz rá!

Eddig is lehet,hogy volt ilyen, csak mivel nem próbálkoztatok élesben, nem foglalkoztál vele!

2012. okt. 5. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!