Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátnőmmel lefeküdtem. Az...

Barátnőmmel lefeküdtem. Az alábbiak alapján lehet gond?

Figyelt kérdés

Hellosztok. Ma délután elvettem barátnőm szüzességét. Azt mondta, nem akarja hogy úgymond az óvszer vegye el a szüzességét, ezért az elején anélkül csináltuk. Ez kb. 1 perc lehetett. Utánna gumit húztam és folytattuk. A vérzésének holnapután kell megjönnie.

17/F

2009. aug. 4. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
kb 1percig csináltátok ovszer nélkül, tehát nem valosziséggel nemélveztél bele :S szoval akkor mi a válasz?
2009. aug. 4. 20:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Előnedv...
2009. aug. 4. 20:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát a menstruáció előtti napokban kicsi az esély,hogy összejön a terhesség,de előfordulhat.Az előváladékban is van annyi spermium,ami terhességet okozhat.Bár így,a leírtak alapján,szerintem nagyon minimális az esély,hogy teherbe esett a barátnőd,de mindenképp írattason fel gyógyszert magának,mert gondolom innentől,hogy közel kerültetek egymáshoz,biztonságosabb.Vagy védekezzetek gumival,de már az aktus elejétől.Nem éri meg kockáztatni.Szép napokat,és vigyázzatok magatokra.
2009. aug. 4. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!