Csepp vér mit jelent a tojásfehérjés nyákban?
Figyelt kérdés
16 hónapja nem jön össze a baba. Most készülök orvoshoz. A 7-dik napon vagyok és a nyákban lett egy teljesen élénk vércsepp. 2 napja egyébként már tökéletesen elmúlt a menszesz. Ez peteérést jelentene? Bár ilyen még sosem volt.
Beágyazódás kizárt? Menszez előtt 5 nappal voltunk együtt.
2012. okt. 4. 13:17
1/3 anonim válasza:
Nálam a peteérés sokszor ilyen volt (épp csak rózsaszín volt, minimális vérzés). A beágyazódásnál nekem sosem volt vérzés, és a két gyerek simán sikerült. Ne izgulj, a doki biztosan megnyugtat, azért remélem, hogy baba :-)
2 gyermekes anyuka
2/3 anonim válasza:
Nekem volt egyszer ilyen, peteéréskor a nyákban egy kb. tűhegynyi vér. Abban a hónapban lettem terhes :)) Szerintem most van peteérésed (bár kicsit korai, de bármi megeshet), és ha tudtok, minél hamarabb legyetek együtt, mert a petesejt öregszik. Én is amikor megláttam, délutánra időzítettem egy együttlétet :))
3/3 anonim válasza:
Előző vagyok, azt hozzáteszem, hogy azért örültem nagyon a kis vércseppnek, mert én azt olvastam, hogy a tüszőrepedés jele lehet. Korábban nem voltam benne biztos, hogy meg is repedt-e a tüszőm, vagy csak a peteérés történt meg, de akkor emlékszem, nagyon bizakodó voltam, amikor megláttam a kis vért :) Szurkolok, hogy összejöjjön a baba, és majd írj, hogy mi lett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!