A ciklusaim 24-25 naposak, de rendszeresen jön meg. Viszont a ciklusaim között nem szoktam érezni semmit. Lehet nics peteérésem?
Figyelt kérdés
Sem szurkálás és folyást sem nagyon szoktam észre venni. Van de nem jelentős, nagyon- nagyon pici. A múlt hónapban nagyon belelndültünk a babaprojektbe, de sajna még nem jött össze. Lehet hogy nincs is peteérésem? Az ovu-teszt segítene ebben kideríteni?2008. máj. 18. 19:48
1/2 anonim válasza:
ha 24 naposak a ciklusaid, akkor az ovutesztet (vizeletes ) a 9. naptól érdemes figyelni, ha az 5 csík nem mutat semmit , vegyél még 5-öt, hogy megbizonyosodj, (2000ft/csomag), a mikroszkop is jó , de ha nem tudod kitapasztalni akkor nem válik be (pg53- kb600ftpatikában). szerintem vizeletest, az kiderítí, ha negatívak jobb ha szólsz orvosnak. Ha pozitív akkor pár napig szex!!
2/2 anonim válasza:
Nekem a pg-53 nem mutatott semmit. Az ovu teszt sem. Höméröztem, több honapot kitapasztaltam, és az alapján saccoltam az ovumat. Lehet hogy nekem sincs mert semmi nem mutatta ki eddig. Probáld ki ezeket, ha ez sem mutat semmit akkor dokit keress fel, én is megyek, majd ö többet tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!