Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki tesztel holnap (10.3. -án...

Kelemen Szabina kérdése:

Ki tesztel holnap (10.3. -án szerdán) reggel?

Figyelt kérdés
Én igen első havi próbálkozásunk. Gabriell-el tesztelek nem várt előtt 2-3 nappal mert nem mindig napra pontosan jön meg rászámoltam egy napot! szurkoljatok majd irok, és teszek fel képet?!

2012. okt. 2. 17:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Én még nem tesztelek majd csak vasárnap:)De nagyon drukkolok neked és várom a tesztes képet:)!!!
2012. okt. 2. 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:

szia! na mi lett a teszt eredménye??

én szombatra nem várom. már annyi negatív tesztet csináltam fölöslegesen (mert végül megjött),hogy most megpróbálom kivárni a vasárnapot legalább.

kíváncsi vagyok,most összejött-e,már 9 hónapja próbálkozunk a második babával.

2012. okt. 3. 12:25
 3/3 A kérdező kommentje:
nem, sajnos negatív lett :( de majd most ebbe a hónapban jobban igyekszünk, kevesebbet stresszelünk ;) drukkolok hogy összejöjjön neked !
2012. okt. 3. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!