Mi lehet a gond? Remélem nem valami ciszta
Figyelt kérdés
sziasztok!1 hete késik,ma teszteltem nem első vizeletből negatív lett(gabriell) ezelőtt 2 nappal megint teszteltem az is negatív lett,a hasam fájdogál,hányinger 3 napja jelentkezik,fáradékony vagyok és hisztis!szerintetek ez minek az előjele?remélem nem ciszta!2012. okt. 2. 09:59
1/13 anonim válasza:
orvos megmondja,mert lehet összetettebb probléma
2/13 A kérdező kommentje:
de járt már így valaki?
2012. okt. 2. 10:11
3/13 anonim válasza:
Szia! Hát, most egy cipőben járunk, nálam is ez van. keddtől-péntekig kellett volna megjönnie (vagyis nem megjönnie) és még mindig semmi. Annyit érzek már egy hete, hogy a melleim szét akarnak robbanni, és néha, főleg, ha járkálok görcsölget a hasam, de van, hogy egyáltalán nem. 3 negatív tesztem van, ebből egy reggeli pisiből. 2 gabriel, és egy romed. Gondoltam csinálok egy másik félét is. Fogalmam sincs már, hogy mi lehet, de ha nincs baba, legalább jöjjön már meg, mert ez annyira bosszant. Ti is babát szeretnétek?
4/13 anonim válasza:
Csatlakozom én is, nekem már 8 napja késik utoljára 2 napja csináltam tesztet negatív.
5/13 anonim válasza:
3. vagyok. :) És hogy vagy? Észrevettél esetleg magadon valamit?
6/13 A kérdező kommentje:
holnap megyek orvoshoz hát rem nem ciszta vagy vmi komoly:S
2012. okt. 2. 19:21
7/13 anonim válasza:
Szia! Majd megírnád, hogy mi volt? Csak mivel nálunk is ez van. Nagyon kösszi! :) Szorítok, hogy ne legyen gond.
8/13 A kérdező kommentje:
holnap megyek orvoshoz de online nőgyógyász azt írta nekem h.cysta meg betegség kizárt:)
2012. okt. 2. 19:45
9/13 anonim válasza:
Húhha...akkor ez jól indul. :) Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. Akkor drukkoljunk, hogy baba legyen, vagy egy baba "kezdemény"? :)
10/13 A kérdező kommentje:
bízom benne nagyon!!!:)
2012. okt. 2. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!