Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bp kaáliba jelentkeztünk...

Bp kaáliba jelentkeztünk lombikra de fél évet kell várnunk mire lehet beültetés? Ha megvannak az eddigi eredmények és fagyasztva is van sperma a krioban, max engem kell még kivizsgálni elvileg nincs bajom

Figyelt kérdés
át mehetünk máshova ahol elöbb kezdik a lombikot ez mitől függ hogy egyik helyen fél év másik helyen 2-3 honap?tb re csináltatnánk

2012. szept. 28. 22:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nektek miért nem sikerült?Nekünk csak egyszer csinálnak biopsziát sajnos.
2012. okt. 3. 08:02
 12/20 anonim ***** válasza:
mármint a lombik
2012. okt. 3. 08:02
 13/20 anonim ***** válasza:

Mert idióták volt az orvosaim és az én bajomat nem kezelték az első 3 lombiknál így esélyem nem volt teherbe esni és persze egy csomó jó mintát elpazaroltak ez a legdűhítőbb.

A 4. sikerült az 5. 6. sajna nem, azt nem tudjuk miért.

2012. okt. 3. 08:04
 14/20 anonim ***** válasza:
sajnálom és drukkolok mindenkinek!Mi még egyelőre azon izgulunk,h a bioptátumban legyen élő spermium.És ha megvan akkor idén még megyünk lombikra.
2012. okt. 3. 08:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Köszi. Szörnyű volt, főleg, hoyg a 3. lombikba majdnem velehaltam, de mióta meg van a fiunk ezek már csak halovány emlékek. Minden fájdalom elmúlt és hihetetlen boldogok vagyunk. Most mi is az újabb biopsziára várunk. Hónap vége felé lesz elvileg és ha találnak akkor novemberben lombik.
2012. okt. 3. 08:15
 16/20 A kérdező kommentje:
10 estől kérdezném hogy cseszték el a párod biopsziáját?veled minden oké volt vagy nállad is volt valami baj?
2012. okt. 3. 20:09
 17/20 anonim ***** válasza:
elrontották az érzéstelenítést és mindent érzett a műtét alatt ahogy vágják fel, embertelen fájdalmai voltak.
2012. okt. 3. 21:57
 18/20 A kérdező kommentje:
uristen...ezt elötte érintéssel nem ellenőrizték?vagy nem lehet
2012. okt. 3. 22:43
 19/20 anonim válasza:

A kérdésere válaszolva:

Nekünk tavaly 10 hónapot kellet volna várni a bp.-i Kaáliban a lombikra. Aztán végül 2 inszemet csináltak (feleslegesen). Ott is hagytuk őket...

1 hónapja voltunk először a BMC-ben, a héten meg már nyomom a szurikat a lombikhoz:) Nagyon boldogok vagyunk. Az első konzultációra is kevesebb mint 1 hónapot kellett vári.

Szerintem, ha türelmetlen vagy menj el hozzájuk, vagy csak hívd el őket és kérdezd meg. Én nagyon megbántam, h. nem hozzájuk mentem először.

2012. okt. 4. 14:15
 20/20 anonim válasza:

Utolsó vagyok.

Az inszem olyan értelemben volt felesleges, hogy sok más orvos szerint a férjem spermája teljesen alkalmatlan volt rá...

2012. okt. 4. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!