Bp kaáliba jelentkeztünk lombikra de fél évet kell várnunk mire lehet beültetés? Ha megvannak az eddigi eredmények és fagyasztva is van sperma a krioban, max engem kell még kivizsgálni elvileg nincs bajom
Mert idióták volt az orvosaim és az én bajomat nem kezelték az első 3 lombiknál így esélyem nem volt teherbe esni és persze egy csomó jó mintát elpazaroltak ez a legdűhítőbb.
A 4. sikerült az 5. 6. sajna nem, azt nem tudjuk miért.
A kérdésere válaszolva:
Nekünk tavaly 10 hónapot kellet volna várni a bp.-i Kaáliban a lombikra. Aztán végül 2 inszemet csináltak (feleslegesen). Ott is hagytuk őket...
1 hónapja voltunk először a BMC-ben, a héten meg már nyomom a szurikat a lombikhoz:) Nagyon boldogok vagyunk. Az első konzultációra is kevesebb mint 1 hónapot kellett vári.
Szerintem, ha türelmetlen vagy menj el hozzájuk, vagy csak hívd el őket és kérdezd meg. Én nagyon megbántam, h. nem hozzájuk mentem először.
Utolsó vagyok.
Az inszem olyan értelemben volt felesleges, hogy sok más orvos szerint a férjem spermája teljesen alkalmatlan volt rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!