Harmadik missed ab műtét után baj ez? Vagy mindig más?
Szia! Nagyon sajnálom ami veled történt. Nekem még nem volt műtétem, de a jövőhéten sajnos lehet, hogy sort kell rá keríteni:((((
Szerintem emiatt ne aggódj, mert mindig nem lehetnek ugyanazok a tünetek, és hát igen ugye az eddigi magzatok kisebbek is voltak, mint a mostani. Egyébként a bnőm is ebbe a helyzetbe van, neki két műtéte volt eddig és rengeteg vetélése.
Minden jót neked, az orvosod biztos tudta a dolgát, ebből nem lehet baj.
Szia,
nekem is három volt,sajnos(5 éven belül,az utolsó kettő az elmúlt egy évben)és mindegyiknél volt vérzésem majdnem két hétig.
Sajnálom, hogy veletek is megtörtént mindez :-(.
Kedves utolsó! Nálad kiderült, hogy miért történtek a vetélések?
Szia,
nem derült ki semmi,mondjuk,egyelőre nem is csináltattuk meg az összes vizsgálatot.
Nekem már vannak gyerekeim (páromnak nincsenek),most úgy vagyunk vele,hogy pihentetjük a témát,mármint nagyon görcsösen nem próbálkozunk.
Egy biztos: muszáj megnyugodni,és úgy belevágni az újabb babavállalásba,mert én őszintén hiszem,hogy az ember a saját félelmeivel is tud bajt generálni.(csak "érdekességképpen": idén április 16-án volt a 3. missed,napra pontosan akkor,amikor az előző babával ki lettem volna írva.A tágítótól szabályosan szülési fájdalmaim voltak,elfolyt a vizem,ha ezt nekem mesélik,nem is hittem volna el!)
M.
(4-es)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!