Ha az ovulációs teszt csíkja csak kicsit halványabb a kontrol csíknál, az azt jelenti, hogy holnap lesz pozitív, vagy már ez is annak számít?
Figyelt kérdés
2007. aug. 27. 21:03
1/6 anonim válasza:
Az eredmény pár perc alatt látható. Holnap már nem a valós eredményt mutatja. 1 hét múlva csinálj egy másikat, ha az is 2 csíkos akkor babát vársz!:)
2/6 anonim válasza:
Ehhez e´n annyit tennék hozzá,mert nem tudom a választ,de az ovulácios teszt nem megeggyezö a terhességi teszttel.
3/6 anonim válasza:
Az első válaszadó valóban kicsit félreértelmezte a kérdést!
Szerintem a halványabb csík is pozitívnak számít, bár ez csak magánvélemény.
4/6 anonim válasza:
Az ovulációs teszt az nézi mikor van az embernek peteéeése!A terhességi tesz ,ami nem ugyanaz mint az elözö pedig már a terhesség meglétét vizsgálja.!
5/6 anonim válasza:
Erőteljes erős színű csiknak kell látszódnia.Csináld tovább a tesztet rá fogsz jönni a külömbségre.
6/6 anonim válasza:
Nálam is ugyan ez a helyzet állt fent, amikor először végeztem el a tesztet.Halvány volt a csík, és ez azt jelentette - de hangsúlyozom,ez nálam volt így -,hogy még nagyon fiatal terhes voltam.Kb 3 hetes.Egy hetet vártam és csinálatm egy újat,másfajta tesztel és az már egyértelműen pozitív volt,vagyis az a csík is erőteljesen látszott.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!