Túlstimulálhattam magam? Cickafű/palástfű teákat iszom 2. hónapja, mind a két ciklusban sokkal bővebb vérzésem volt mint előtte.
Palástfüvet második hónapja, cickafarkat csak ebben a ciklusban iszom. Még nem lettem terhes, bár ki tudja... De a ciklusom pontos, a pém pontosan ugyanazon a napon volt, mint eddig.
A palástfű elméletileg vastagítja a méhnyálkahártyát. Szeintem ezért bővebb a vérzésed a szokottnál. Ha nem ijesztően sok a vér, akkor ne aggódj, mert ez csak azt jelenti, hogy működik a tea.
Én is egy hónapig teáztam, tovább nem kellett, mert egy hete pozitívat teszteltem.
Nekem nagyon bejött, szépen rendezte a ciklusom, bár az valóban igaz, hogy a pémet kitolta a 20. napra.
Nekem előrébb hozta, a 19. napon volt, így kb. 32 napra jött meg, előtte 46 napra...
Nekem jó a tapasztalatom. Ha viszont te a korábbi állapothoz képest nem vagy a tea hatásával elégedett, inkább hagyd abba! Mindenkinek más a szervezete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!