Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A mensesem 7-én (pénteken)...

A mensesem 7-én (pénteken) múlt el, és a következő héten a barátommal. (lent? )

Figyelt kérdés

A mensesem 7-én (pénteken) múlt el, és a következő héten a barátommal pettingeltünk és ráültem a péniszére, úgy hogy csak egyszer lementem utána fel és abbahagytuk...Most a hónap elején kellene megjönnie, de félek hogy nem-e teherbe estem...Még azt hozzátenném hogy nekem sűrű hüvelyi folyásom van, de voltam vele 2 szert is orvosnál, a kapott gyógyszert mindig beszedtem, de ez a folyás megmaradt...Szerintetek mennyi az esélye, hogy teherbe estem? sűrű folyásnál nehezebb teherbe esni?

Egy kétségbeesett, 17 éves lány.

2012. szept. 26. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Elméletileg nagyon kevés az esély rá, sőt szinte nulla. Na most jöhetne az a szöveg, amiben persze van ráció is, hogy azalatt az x másodperc alatt is távozhatott életképes hímivarsejt a barátod péniszéből de elég valószínűtlen, hogy ennyitől teherbe estél volna! Egy jó tanács: Ha nem szeretnél 18 évesen anya lenni, akkor ha pettingeltek maradjatok a pettingnél. :) Ha pedig szexelni szeretnétek, akkor mielőtt ráülnél a barátod péniszére húzz rá egy gumit, vagy szedj fogamzásgátló tablettát. Hidd el, sokkal jobb mint minden hónapban rettegni!
2012. szept. 26. 13:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm, de ilyen még nem fordult elő, mert mindig mindketten nagyon odafigyelünk, de most valamiért így történt...
2012. szept. 26. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez eddig rendben van, csak rendszert ne csináljatok belőle! Én is sokat játszottam a tűzzel, mígnem 19 évesen csak teherbe estem! :) Megtartottam a kisbabámat és később férjhez is mentem tehát ez gyakorlatilag happy end de az életünk nehezebb így természetesen! Sokat küzdünk a megélhetésért!
2012. szept. 26. 15:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. szept. 27. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!