Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8 x 10 mm-es szabályos petezsá...

8 x 10 mm-es szabályos petezsák jót jelent?

Figyelt kérdés
És ez kb. mekkora terhességnek felel meg? Nem mondtak embriót, én viszont látok a képen egy ici-pici fehér valamit. Az a szikhólyag lenne? Vagy már az én kis babócám?
2012. szept. 25. 11:07
 1/5 A kérdező kommentje:

Hüvelyi ultrahanggal néztek, és az utolsó menzesz szerint ez 4 hét 5 naposan volt.

Ez így stimmel szerintetek?

2012. szept. 25. 11:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem 5 heteseb volt 8 mm a petezsák. Gratulálok!
2012. szept. 25. 11:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Akkor gondolom ez is jó a korához képest.

Szerinted foganhatott a baba ehhez az eredményhez képest kicsivel több mint 3 hete?

Én is gratulálok neked!!!! :-))

2012. szept. 25. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, ez teljesen megfelelő a korához képest, de a fogantatás napját ennyiből nem igazán lehet tudni, majd az embrió méretéből már jobban lehet. De miért fontos, hogy most pár nappal előbb vagy később fogant? Csak mert sok eltérés nemigen lehet.
2012. szept. 25. 12:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Igazad van, nincs jelentősége.

Csak próbálom kitalálni mikor van/volt a peteérésem, hogy legközelebb okosabb legyek.

Rendszertelenek voltak a ciklusaim az utóbbi időben, és gyanítom, hogy menzesz után 1 héttel estem teherbe. :-))

2012. szept. 25. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!