Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szülés után teherbeeshetek az...

Szülés után teherbeeshetek az előváladéktól?

Figyelt kérdés
Tehát hogy mennyi az esélye? 5 hete szültem, de mivel már 3 hete panaszmentes vagyok, együtt voltunk a párommal, "kiveszem mielőtt elmegyek" tini módszerrel :S Már mindegy, megtörtént, tehát nem várok olyan válaszokat h nem kellett vna, meg h felelőtlenek vagyunk stb... Meg h a fertőzésveszély miatt kell a gumi ilyenkor..Tudom énis, de nem így cselekedtünk...Már nem tudom visszacsinálni. Csak érdekelne, hogy ha most szültem szinte, akkor sima újtjuk van a spermáknak? Még az "előváladékos" spermáknak is? Na nem éppen a legértelmesebben fogalmaztam, de azért gondolom értitek.
2012. szept. 24. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Az előváladékban levő spermiumoknak ilyenkor is szabad útjuk van. Amiben itt "szerencsétek" lehet, hogy 5 héttel utána nem valószínű a peteérés nálad, de természetesen nem kizárt. Ebben az esetben is elképzelhető a fogantatás, igen. Mennyi az esélye? Ezt nem tudjuk neked megmondani. Kicsi. De nem nulla.
2012. szept. 24. 15:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, nem akartok nagy korkülönbséget.

Szülés után a nők sokkal könnyebben megtermékenyülnek, mint egyébként.

2012. szept. 24. 15:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Van esély, de nem sok. Ha nem akartok kicsi korkülönbséggel babát védekezzetek!
2012. szept. 24. 15:40
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Igen lehetsz terhes, és nem egy olyan nőről hallottam a szakmai életem során akik úgy mentek a 6 hetes kontrollra, hogy várták a tesót.

Az a 6 hét ne véletlenül lett kitalálva mert a méhed egy hatalmas seb. Nem is mindig a fertőzés a gond, hanem a méhednek a szalagjai még nem biztos, hogy tudtak regenerálódni. Azért én legalább is úgy gondolom, hogy 6 hete ki lehet bírni. Igaz mi is nagyon nehezen bírtuk ki.

2012. szept. 24. 16:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja ami lemaradt mondjuk attól is függ, hogy szoptatsz e és ha igen akkor milyen időközönként azt mondják az "okosok", hogy ha 3 óránál több nem telik el két szoptatás között akkor nincs pete érés.

Ha szerencséd lesz akkor nem volt pete érésed ez miatt.

2012. szept. 24. 16:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát nem most szeretnénk kistesót az tuti...Ennyi eszünk van... :S
2012. szept. 24. 16:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia. Mi 6 hónapja így "védekezünk" :D és nincs még gond. Kisfiamat fél éve szültem, mi is 5 héttel a szülés után már együtt voltunk. Mindig megbeszéltük hogy majd megveszem a tabit de mindig elmaradt. Nem mondom hogy akarnánk tesót, de ha véletlen becsúszna az iylen "védekezés" mellett akkor sem lenne gond. De eddig mindig megjött pontosan. 3 hónappal a szülés után jött meg először és azóta is pontos 29naponta. Szerintem azért nem olyan sok az esély, főleg ha szoptatsz. Elméletileg azért nem jön meg a menzesz szoptatás alatt mert nincs peteérés, mihelyt van peteérés rá 14 napra megjön az első menzesz. Szóval szerintem amíg elsőnek nem jön meg addig nem olyan gáz a helyzet. De azért védekezzetek ha nagyon nem akartok másik bébit. jó babázást :D
2012. szept. 25. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!