Az utolsó menstruációm aug.11-én volt. Most szeptemberben nem jött meg, tesztet még nemcsináltam. A párom is és én is nagyon szeretnénk babát. Hogy mondjuk el?
hát én majd lefordultam a székről mikor elolvastam a kérdést...
szóval szerettetek volna babát, teherbe is estél majd rájöttetek, hogy nincs hova menni így elvetetted. már ehhez is gratulálok, hogy előbb nem jutott eszedbe, hogy jééé a szülőknél lakunk!
majd ismét gyereket akarsz de hoppá, elfelejtetted, hogy még mindig a szülőknél laktok! hogy mik vannak...
szegény gyerek, még jó, hogy a párod szülei oldják meg a felügyeletet és nem te...
atyaúristen, miért nem tanulsz még ha ennyire fel sem fogod, hogy mit jelent anyának lenni????
miért a párod szüleinek akarsz szülni miközben azt szeretnéd, hogy a te szüleid meg eltartsanak titeket???
talán úgy mond meg, hogy
"anyu, apu, elköltözünk, babát várunk, elkezdjük a SAJÁT életünket!
Jézus, és ha azt mondják menjetek, akkor most is elmész abortuszra? végülis mit számít egy élet, épp nem volt kedvetek direkt védekezni, nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!