Nektek mennyi idő kellett a teherbeeséshez, vagy most éppen mióta próbálkoztok?
Figyelt kérdés
Köszi, ha válaszoltok :) Puszi Nektek:)2012. szept. 23. 21:30
12/29 anonim válasza:
Mi 4 hónapja próbálkozunk sikertelenül,most kezdjük majd az 5.-et..
13/29 anonim válasza:
1. fél év,elvetéltem félidőben
2. 4 hónap (2.5 éves a kislányom)
És most már 10 hónapja semmi eredmény , pedig nagyon szeretnénk még egy babát. :(
14/29 anonim válasza:
Lányommal a 3dik hónapban teherbe estem, most próbálkozunk a tesóval ez a második hónapunk az első nem sikerült.
15/29 anonim válasza:
Mi 6 éve próbálkozunk és még semmi :(
16/29 anonim válasza:
Mi 3,5 évig próbálkoztunk és végül inszemmel sikerült teherbe esni, a kisfiam lassan 3 éves.
Most tervezzük a kistesót, már voltam nődokinál, megbeszéltük, hogy az elejétől megtámogatjuk a folyamatot hormonokkal (megint rossz lett a 21. napi leletem).
17/29 anonim válasza:
11.hónap, és semmi.Kaptam gyógyszert következő hónaptól szedhetem, mert nem igazán van peteérésem. Ha ez sem segít átjárhatósági lesz.
18/29 anonim válasza:
1. baba 2 év után sikerült, jelenleg még pocakba van de reméljük minden rendben marad és egyben ki is jön :)
19/29 anonim válasza:
A kislányunk úgy jött, hogy megbeszéltük, a következő hónaptól próbálkozunk. Igen ám, de már nem jött meg, mert úton volt... Viccesen azt szoktuk mondani, hogy "gondolatra fogant". A kistesóval most kezdtünk el próbálkozni, ez az első hónap. Nyáron határoztuk el magunkat, de volt egy kis balesetem, és fel kellett épülnöm... de reméljük, ez a hónap sikeres lesz.
20/29 anonim válasza:
8 év :(
Spontán összejött! :)
Off.: mi viccesen sokáig "kisvírus"-nak becéztük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!