1/9 A kérdező kommentje:
kezdö vagyok a témában :) eddig minden tesztem negativ volt. ez már lehet pozi?
2012. szept. 23. 18:52
2/9 anonim válasza:
Szerintem egyforma a két csík, szval pozitív. Ma és holnap mindenképpen legyetek együtt. Hányadik hónap lesz, hogy próbálkoztok?
3/9 anonim válasza:
lehet nincs igazam de szerintem olnap lesz teljesen pozitiv
5/9 A kérdező kommentje:
ez a 9.hónap,hogy próbálkozunk.de úgy néz ki,hogy mindig rossz idöben voltunk együtt,azt hittem hamarabb van a pé-m...ezért csináltam most az ovutesztet,mert nem tudtam mikor van az ovum. akkor ma együtt leszünk,kíváncsi vagyok,holnap mit mutat majd a teszt... :)
2012. szept. 23. 19:04
6/9 A kérdező kommentje:
tényleg pozi?? jaj de jó lenne.... :)
2012. szept. 23. 19:05
7/9 anonim válasza:
Igen, pozi. De tényleg, azért holnap is legyetek együtt. Remélem, hogy most összejön. Majd írd meg kérlek, hogy mi lett az eredmény.
8/9 A kérdező kommentje:
Ok,meg fogom írni az eredményt! :)
2012. szept. 23. 19:42
9/9 A kérdező kommentje:
sziasztok!
sajna nekem ma megjött... hát ez a hónap sem sikerült.. :(
2012. okt. 10. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!