Cickafark-palástfű, vagy málnalevél-palástfű kombináció a jobb? Nem tudok dönteni.
nekem ugyan ez volt a bajom, ezért hagytam abba az első hónap méricskélés után. Össze vissza mutatott mindent, szóval nekem nem jött be. következő hónapban vettem ovu tesztet és ittam a palásfű-cickafark teát. Abban a hónapban megfogant Picurka, azóta 20hetes terhes vagyok. Én jobbakat hallottam a palástfű-cickafark teáról, ezért kezdtem el szedni. Ja, és elkezdtem szedni az elevitet, babatervezés előtt 1 hónappal.
Üdv
Szia!
Szerintem idd a cicka-málnalevelet a 14.napig,onnantól pedig a palástfűteát!Remélem hamar összejön neked a baba!
Sok sikert!
első vagyok. Amikor ittam a teát már nem mértem a hőmet. Úgy csináltam, hogy amikor megjött rá következő 2. nap kezdtem el inni a cickafark teát. Majd amikor nagyjából tudtam hogy várható a peteérésem, akkor elkezdtem lelkesen ovu tesztet használni (teszveszen vettem olcsón), és amikor peteérés volt, akkor elkaptam az uramat, majd ittam a palástfű teát. Ha nem tudod hogy mikor van peteérésed, akkor ajánlom hogy kb a menszesz utáni 12-13.naptól kezd el az ovu tesztet.
remélem sikerül hamar a baba neked is. Ha valami nem világos, irj privit is nyugodtan.
ÜDv
Én ebben a hónapban kezdtem cickázni-palástozni! Cikk-cakkos görbével rendelkeztem előtte, ettől pedig gyönyörű egyenletes lett a hőm, el sem akartam hinni............múlt héten pedig pozitívakat teszteltem.
szerintem a teáknak na és persze apucinak is nagy szerepe volt abban, hogy babás lettem.
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!