Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy legyünk együtt? Hány...

Hogy legyünk együtt? Hány naponta?

Figyelt kérdés
Mostmár élesedik a helyzet,szeptember 13-án jött meg és lassan itt az ovum. Ha minden este együtt vagyunk az jó?

2012. szept. 22. 18:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok:)

hogy vagyok?

tudom, hogy elég kori kérdés de ki mikor szeretne majd tesztelni, hányadik napon?

Nekem az egész ciklusom most elég furcsa, nem így szoktam magam érezni. Bár én semmi jelre nem adok csak arra ha az orvos azt mondja, igen itt baba van:) jajj de várom már:)

Kinga

2012. okt. 1. 18:50
 22/26 anonim ***** válasza:

Hali mindenkinek. na most már élesedik a helyzet lassan kiderül az igazság:) Kinga te is a szept 12-én kezdted a ciklusod ugye? én is!!!!húzódásos-feszüléses érzésem van alhasi-deréki tájon már vagy hete...a többi tünetet csak beképzelem :)

Lia7

2012. okt. 2. 08:07
 23/26 anonim ***** válasza:

9es vok

Hát én megvárom a nemvárt napja körüli dátumot.(sosem pontos annyira, + - 2 nap)igy leghamarabb 12.én tesztelek.De most inkább várok tovább ha esetleg nem jönne meg 16ig akkor van esély:) Reménykedjünk.Mondjuk én most azt sem bánom ha megjön mert a doki végre kiirta a clostilt, (1 éve próbálkozunk) és ha megjön akkor kell elkezdenem szedni.Szóval a kövi hónap nagyobb eséllyel indul:)

2012. okt. 2. 08:10
 24/26 anonim ***** válasza:

ismét 9 es..

Nekem is már 5. napja ilyen érzésem van..(fájdogál a hasam, a derekam majd le szakad, ja és még a mellem is rettenetesen érzékeny.)De nem akarom beleélni magam..drukk nekünk.Én szept 10.én kezdtem a ciklusom. Sok sikert csajok!!

2012. okt. 2. 08:13
 25/26 anonim ***** válasza:
Igen nekem is 12 én kezdődött a ciklus. Lia7, neked mikor volt ovud? Hányadik napon jársz? Én ma vagyok a 7. dpo-n, és szedek utrot így a tünetekre nem nagyon tudok adni...meg hát még korai lenne magamat figyelni. Olyan 10.-e körül tesztelek de lehet inkább 12.
2012. okt. 2. 08:30
 26/26 anonim ***** válasza:
Mi történt veletek azóta? :)
2022. szept. 5. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!