5 nap mensi késés után rózsaszínes folyás mitől van? Mitől lehet?
Figyelt kérdés
5 napja késik a mensim, ma van egy kis rózsaszínes folyásom. Mégis meg fog jönni? a cicim ugyan úgy duzzadt, tegnap a hőm még mindig 37,2 volt. Nem tudom mi lehet?2009. aug. 1. 14:01
1/5 anonim válasza:
Hacsak nem később volt peteérésed, akkor szerintem érdemes tesztelni, mert a hő utalhat babára!!! A cicim nekem is ugyan úgy fájt babásan, mint menzi előtt szokott. Tesztelj mert lehet hogy baba van!!! :D:D
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy.Ma teszteltem de negatív lett. a hőm ma is 37,1 volt. Előfordulhat hogy így is van baba. Másnak is volt rózsaszínes vérzése így?De nem úgy vérzek min menseskor, cak akkor van rózsaszínes ha megtörlöm a puncim.
2009. aug. 1. 14:40
4/5 anonim válasza:
barátnőmnek menszi helyett rózsaszín folyása volt 2 napig és babás volt!tehát van remény!
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm aranyos vagy.
2009. aug. 1. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!