Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nőgyógyászt keresek Budapesten...

Nőgyógyászt keresek Budapesten. Te kihez jársz?

Figyelt kérdés

PCOS-s vagyok, de egy remek endokrinológus kezel, eredményesen. Mellette azonban szükségem lenne egy nőgyógyászra, aki elvégzi a rutinvizsgálatokat, és később a terhesgondozást és a szülést is. Budapestiek vagyunk.

Nagyon szimpatikus a Róbert Klinika, amiket olvastam róla. Akinek van ott tapasztalata, melyik orvost ajánlja?

Ha nem ott dolgozik, de jó orvosod van, róla is írj, kérlek!Hol rendel, hogy lehet eljutni hozzá, mit gondolsz róla?

Fontos szempont, hogy empatikus, kedves legyen, jó szakember, és legalább picit lehessen rajta érezni, hogy őt is érdekli, mi történik velünk. Kicsit besokalltam az sztk-s futószalagtól, ahol mindig mással találkozik az ember, és mindenki tojik rá, mi lesz a következő lépés, vagy van-e valami bajom, sikerül-e a baba. Egy jó szakembert szeretnék, aki emberileg is odafigyel arra, hogy ne maradjanak bennem kérdések. Több babát is tervezünk, nem akarom egy hideg, figyelmetlen orvossal végigélni ezeket a boldog éveket.

Tudtok segíteni?

2012. szept. 19. 07:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Dr. Mosonyi Péter - X.ker-Bajcsy Szülészetén dolgozik. Van SZTK és magánrendelése. Nagyon kedves és barátságos. Én nála szültem. Mindig sztkban, vagy a kórházban fogadott, h ne kelljen fizetnem és szüléskor sem hagyott cservben. Időben ott volt és utána még 3napig, amíg bent voltam. - pedig akkor szabin volt. Én nagyon szeretem.
2012. szept. 19. 08:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyon jó dokim van, a MÁV kórházban dolgozik! Itt a honlapja: [link]

Októberben fogom a második babámat szülni nála!

Fiatal, de nagyon nagy tudású, lelkiismeretes és nem utolsó sorban nem pénzéhes. Profi ultrahangos szakember is. Viszont nem egy smúzolós pasi, de nagyon korrekt.

Az egyik ismerősöm szintén a Róbert Károlyba járt terhesgondozásra, de végül nem volt neki szimpi sem a doki, sem a kórház, így végül az én dokimhoz járt, nála is szült és nagyon nagyon elégedett volt ő is.

2012. szept. 19. 08:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Én ott szültem, szintén pcos+ir vagyok és lombik babánk lett (más miatt). Nega drnőt nyugodt szívvel tudom ajánlani.
2012. szept. 19. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!