Terhes lehet valaki ha Egy csik jöt ki?
Figyelt kérdés
Csinaltam egy testet De az ojan,hogy egy kis pohárban kel hagyni par percig,bár én nem használtam pohárt,csak úgy értitek? és ki jot a control csik. de csak egy . Szerintetek roszul csinaltam,vagy nem vagyok terhes? Segitsetek.2012. szept. 18. 20:34
1/7 anonim válasza:
Nem vagy terhes, de tanulj már meg írni helyesen, mert még olvasni is borzasztó! Hány éves vagy?
2/7 anonim válasza:
Nem vagy terhes,de csinálhatsz egy másikat.
Viszont egy tesztet se kell percekig a vizeletbe mártani!Csak max 10 másodpercig.És 5 perc után értékelhetetlen az eredmény.De úgy jobb ha belemártod,mert biztosabb.
Egyébként késik?
3/7 A kérdező kommentje:
Igen késik Pontosan 10 napot,szerintetek mi lehet?
2012. szept. 18. 23:22
4/7 anonim válasza:
Szerintem majd az orvos megmondja..:)
5/7 anonim válasza:
Csinálj egy másik tesztet,és ha negatív akkor menj el dokihoz.
6/7 sumergo válasza:
Te nem csak írni, hanem olvasni sem tudsz ezek szerint. A használati útmutatóban benne van, hogy mit jelent az egy csík: NEGATÍV. (Ami egyébként még nem zárja ki a terhességet. ) Remélem nem vagy terhes!
7/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok elnézést kérek az irásomért,nem vagyok Magyarszármazású,mellesleg Gravitest10 csináltam ha valakinek ismerős.negativ jöt meg próbálkozok más testel köszönöm azért a válaszokat sziaztok :)
2012. szept. 19. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!