Zsebibabu kérdése:
25-ös One-minute teszt 1-a nappal a nem várt után kimutathatja a terhességet?
Figyelt kérdés
24/N#terhességi teszt #One-minute
2012. szept. 18. 13:11
1/8 anonim válasza:
Van akinek kimutatja már ilyenkor, van akinek nem. Szóval a válasz az, hogy kimutathatja. Úgyhogy a gondolod próbáld meg.
3/8 anonim válasza:
Első vagyok. Félreértelmeztem, azt hittem nemvárt előttről van szó. :) Így azért nagy valószínűséggel már kimutatja.
4/8 A kérdező kommentje:
Akk azt mondjátok holnap reggel érdemes megnézni?
2012. szept. 18. 13:55
5/8 anonim válasza:
Így van,reggeli elsőből érdemes lenne megcsinálni! :)
Szurkolok!
Majd írd meg mi lett!
17.hkm
6/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, de a romed maria simán kimutatja. :)
7/8 A kérdező kommentje:
Aznap este megjött, úgyhogy sajna tárgytalan. Hogyan lehetne kideríteni, h van-e egyáltalám peteérésem a lehető legolcsóbban? Hőmérőzés nem jó, mert iszonyat rossz alvó vagyok.
2012. szept. 21. 12:55
8/8 anonim válasza:
ingyen az orvosnál ultrahanggal.A legolcsóbb, de a leg macerásabb is(kivárni a sort, meg ugye a vizsgálat.) Viszont vaterán lehet kapni olcsón ovutesztet, szerintem megér egy próbát, én is akarok majd venni ha megjön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!