Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Ha igen...

Lehetek terhes? Ha igen mennyi az esélye? Nagyon félek

Figyelt kérdés

Kedden voltam együtt a barátommal többször is. Védekeztünk gumival. Tegnap is együtt voltunk 1x ugyanígy gumival, de miután végeztünk kiment és megmosta a péniszét. Visszajött és berakta nekem gumi nélkül 2x-3x, de ki is húzta. Pont a 15. napomon vagyok a ciklusaim meg 27-29 naposak. Mennyi az esélye hogy terhes lehetek? Azt mondta a barátom hogy szokta érezni, ha jön az előváladék és most nem érezte és azt is mondta hogy mivel már 1x voltunk együtt aznap meg 2 nappal elötte sokkal többször is így nem valószínű hogy voltak spermiumok az előváladékában max akkor ha jó ideje nem csináltuk volna és így rakja be gumi nélkül.

Én 2 héttel ezelött Nuvaringet használtam, de abbahagytam bizonyos okok miatt az utolsó mensimkor és ezért védekeztünk gumival.

Mennyi az esély a terhességre? Kérlek segítsetek.

És ne oltsatok le, tudom nagyon jól mekkora hülyeséget csináltunk, de már több mint 1 éve ez volt az első alkalom hogy ilyet csináltunk. :(

2009. júl. 31. 18:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"Az előváladék ritkán tartalmaz megtermékenyítésre alkalmas sejtet."

[link]

2009. aug. 2. 11:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Spermiumot tartalmaz, csak nem megtermékenyítésre alkalmasat. Egyébként sztm is elég necces a dolog.
2009. aug. 2. 12:57
 13/14 anonim ***** válasza:
A ciklus felánál tartás és a "ritkán tartalmaz" bőven elég egy babához.
2009. aug. 2. 12:58
 14/14 anonim ***** válasza:
bocs, felénél
2009. aug. 2. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!