Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok erről a tesztről?

Mit gondoltok erről a tesztről?

Figyelt kérdés

[link]

Kb. 15-16 nappal készült a peteérés után, reggeli vizeletből. 4,5 év és sok-sok vizsgálat után erre jutottunk. Én majdnem kiugrottam a bőrömből, mert szerintem egy egyértelmű pozitív. De a doki szerint, mikor megmutattam neki, szerinte haloványka. Kicsit elszomorított. Én azt hittem, ha ilyen két csík van, az egyértelmű. Vagy mégse? Kedden kell mennem hozzá, addig úgysem lát semmit.

2012. szept. 17. 19:07
1 2 3 4 5 6
 51/53 Jubilee ***** válasza:
Tudom milyen szörnyű érzés elvetélni, de azt is tudom, hogy utána mennyire örül az ember, amikor újra sikerül! Kívánok minden jót Neked és a férjednek is!
2012. szept. 30. 07:42
 52/53 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönjük szépen
2012. okt. 1. 07:22
 53/53 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom! Kívánom, hogy mielőbb kismama legyél!
2012. okt. 1. 07:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!