Nektek mikor sikerült újra teherbe esni?
6 hetesen elvetéltem ikrekkel. Ma lennénk 10 hetesek és 1 naposak. Nagyon szeretnék babát!!!! Rájuk is másfél évet vártunk...
Ha volt valaki így, akkor légyszi írja meg, hogy utána mikor sikerült teherbe esnie és megmaradt-e a babája! Köszönöm!
Én most Duphaston-t szedek, nekem is alacsony egy kicsit a sárgatesthormon...
Próbálj meg megnyugodni, nem kell már sokat várnod, és megint belekezdhettek! Gondolj arra, hogy mennyit vártál rájuk, ez most már menni fog, nincs annyi már, mint amennyit eddig kibírtál...
Tényleg kérj gyógyszert, de a vetélés után te már automatikusan veszélyeztett leszel, úgyhogy kérés nélkül adja majd az orvos normál esetben...
A méhed regenerálódik, és amint belefogtok, hamar sikerülni fog, mert a "tiszta" méh-ben gyorsan megfogan a pici, - nagyon sok olyat ismerek, akik vetélés után hamar babásak lettek megint, az 1. vagy 2. hónapban a pihenőidő után!
Ne keseredj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!