Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás idején már változh...

Beágyazódás idején már változhat a mellek mérete? Lehet ilyen korán tünetem?

Figyelt kérdés
Amennyiben "sikeres" a hónapunk, mostanában kellene a naptár szerint beágyazódni a kis pöttömnek. Semmi tünetem nincs, csak a melleim érzékenyek és sokkal teltebbek.

2012. szept. 15. 11:45
 1/2 anonim ***** válasza:
A ciklus második felében a szervezet arra készül, hogy létre hozza azokat a feltételekez ami a terhességhez szükséges. Ez a felkészülés mindenkinél megtörténik függetlenül attól, hogy van-e elméleti esély egy terhesség létre jöttére vagy egyáltalán nincs. A vérzés elmaradása előtti tüneteteket nem lehet és nem is kell mérvadónak tekinteni, ezek nagyjából egyformák terhesség vagy nem terhesség esetén is. A megfogalmazást mástól loptam, de ettől még teljesen helytálló az, hogy "minden menstruáció egy elmaradt terhesség is egyben".
2012. szept. 15. 11:59
 2/2 anonim ***** válasza:
az elsőnek teljesen igaza van. meg ha most ágyazódik még csak be akkor kell egy pár nap hogy tünetek is legyenek, hiszen utána kezd csak el változni a szervezetedben a hormonháztartás ami a tüneteket okozza :)
2012. szept. 15. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!